Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (235)

plakát

Sósó no Frieren (2023) (seriál) 

Už dlouho jsem neviděl nic tak v podstatě klidného, a přitom tak vzrušujícího. Příběh plyne tak klidně hladce a přirozeně, jako by sám od sebe, a vy se přitom najednou přistihnete, že se s napnutými nervy nemůžete dočkat dalšího dílu. Vnímání okolního světa prakticky nesmrtelnou elfkou má zajímavou perspektivu, ale děj rozhodně nestojí pouze na této postavě, právě naopak. Nutno ještě vyzdvihnout i velice kvalitní animaci, která celou tu dokonalost podtrhuje. Jsem nadšen, a nemohu se dočkat další série. Plná palba! Jo, a cesta v tomhle případě NEBUDE CÍL, jak tady někteří uvádí, to se klidně vsadím... ;-)

plakát

Hlasy mrtvých (2023) 

Dvě minuty? A někdo to přetáhl? Kdo by to byl řekl? :-D

plakát

Sisu (2022) 

Je to hrozná blbost, ale pobavil jsem se. Podívat se na to dá. Hlavní hrdina je něco mezi Terminátorem a Meresjevem, a to je co říct!

plakát

Mušoku tensei: Isekai ittara honki dasu (2021) (seriál) 

Konání hlavního hrdiny mi připadá zábavné, nikoliv nepříjemné. A proto to má také takové hodnocení, takových je nás tady víc. ;-)

plakát

Stvořitel (2023) 

Po prvních 25 minutách stupidní... Po hodině - stupidní. Po hodině a půl - ještě stupidnější. Tak takovou blbost jsem v životě neviděl. To vážně existuje nějaký jedinec, který si válku s UI představuje TAKOVÝM ZPŮSOBEM? TO JAKO FAKT? No nic... Jedna hvězdička za hezky běhající robůtky. Ale dějem je to naprostý ODPAD, nemá to ani hlavu, ani patu. No a ten konec, to už je totální sračka! :-P

plakát

Tetris (2023) 

Tak je to sice pravdivé a uvěřitelné jako sáňky v létě, ale musím přiznat, že mě to bavilo, a místy mě dokonce lehce zamrazilo...

plakát

Fotři (2023) 

Ehm, myslel jsem, že to bude něco úplně jiného, ale těžce se to zvrhlo skoro do odpadu. Aneb jak starej debil k rozumu přišel a začal "ignotovat" (naučil se tolerovat) kurvy, buzeranty a bolševiky, a taky jak se zrelaxovat nezastavováním na STOPce, což ho předtím hrozně sralo, dokud to sám nezkusil, a tak slavnostně zachránil svou rodinu. Hm.

plakát

Legenda (1985) 

Čekal jsem trochu něco jiného...