Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (72)

plakát

Armageddon (1998) 

Tento film mám hodně vysoko, uvědomuji si chyby a klišé ale je to něco jako Bad Boys 2- guilty pleasure a sakra velký! Není rok abych si tyhle dva filmy alespoň jednou nedal.

plakát

X-Men '97 - Tolerance je vyhynutí – část 3 (2024) (epizoda) 

Apocalypse z minulosti a zároveň současnosti to bude zajímavé.... No takový twist mohl čekat málo kdo a tolik cameií potěšilo a dávalo smysl. Krásná práce!!!

plakát

Království Planeta opic (2024) 

Po původní trilogii zde máme začátek nové a já jsem sakra moc rád, že se to povedlo a šlo přesně tímto směrem. Efekty a celkově visuál patří k nejhezčím současnosti a místy si to maže na chleba i takového Avatara 2 a Freya... jsem opravdu moc rád, že dostala konečně šanci na stříbrném plátně. Na ní se opravdu hezky kouká! 9/10 Nebýt tady Duna part II (a stále věřím v DP3, že udělá totálné bordel a bude to masivní hit a film roku) tak by pro mě byla planeta film roku! Kazdopádně jedno je jisté válka o planetu zemi terpve začíná!

plakát

Shiti Hanta (2024) 

Příjemné překvapení a netflix konečně doručil zase kvalitní zábavu. Dal bych si druhý díl a myslím, že ho i mají v plánu. Krásnych 8. Btw chvili jsem si myslel, že to je john cho

plakát

Fallout - Season 1 (2024) (série) 

Podobné zjevení jako v případě Arcane, naprostá bomba a jako fanaošek Fallout her jsem byl nad míru spokojený. Goggins si krade každou scénu, ten chlap se pro tuhle roli narodil.

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Zklamání a horší než první díl, první díl se mi líbil mnohem více a od pokračovaní jsem čekal lepši zakončení. Tady se mi zdá, že se vše pomalu rozpadá Zackovi pod rukama. Dva plusy: Ed Skrein a konečně alespoň nějaký pořádný sword fight. Jestli bude třetí dil a nebo snyder cut tak tomu určitě šanci dám, mám prostě pro tenhle typ filmu slabost a dobře se u toho clovek odreaguje.

plakát

Neporazitelný - Myslel jsem, že jste silnější (2024) (epizoda) 

"Invincible in the Multiverse of Madness" Totální odpal a natěšenost na další sérii! S tím co ukázali a tím, že plánují 7 serií, je tady sakra velký potenciál a pravděpodobnost, že to co jsme viděli dnes tak uvidíme v budoucnu ve vetším měřítku. 11/10

plakát

Nadace - Nutná smrt (2023) (epizoda) 

Tohle má mít ještě další sérii a možná další, nemůžete zabíjet hlavní postavy jako v got, tady jich tolik nemáte. Solidně se to tu začalo vraždit a rozjíždět.