Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kriminalisté z pražské mordparty intenzivně pokračují ve vyšetřování vraždy Jany Bortlíkové. Dvojčata sledují jednu stopu za druhou, vyslýchají svědky a splétají nitky, které postupně zase rozplétají. Docent Stehlík i kriminalistka Fousová se zdánlivě marně snaží v práci ukázat, že také patří mezi ty nejlepší. Šéf Šera občas uzná, že docentovy poznatky k něčemu jsou, ale Fousovou stále vnímá jako chodící katastrofu. Stehlík věří tomu, co vypátral nejen v archivu, a myslí si, že kriminalisté mají před sebou sérii vražd dívek, které nikomu nechybějí. Na rozdíl od Fousové i ostatních si docent uvědomuje, že jejich protivník nebude žádný amatér. (Česká televize)

(více)

Recenze (78)

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nuž... stále tomu niečo chýba. Sledujeme už dve paralelné línie vyšetrovania a všetci očakávame genialitu docenta a tá žiaľ neprichádza. V príbehu sú zvraty, vyšetrovanie sa zamotáva a to je všetko v poriadku, ale predsa mi tam chýba nejaká tá emócia navyše. Postava Kapitán Fousová (ale Tereza ju hrá výborne) skôr patrí do nejakej trápnej komédie ako do poctivej kriminálky. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl této minisérie dopadl přesně podle očekávaného schématu. Trojan si vede pořád své vlastní teorie, které se občas prolnou s pátráním Terezy Ramby, která začne do případu tak šťourat, až sama na to dojede. Přesně očekávané - policejní floutek je potrestán, mentor o ničem neví, ostatní vyšetřovatelé si jedou zcela svou vyšetřovací verzi. No a nás čeká už jen to, jak rychle kriminalistům dojde, co se stalo a zda zvládnou Rambu včas zachránit. A docent tam sehraje nějakou zásadní roli. Scénář fakt ubohý, nezajímavý a hlavně zcela průhledný. Nebo mě snad třetí díl překvapí? Vezme snad Ramba nůž do ruky a vyřeže padouchovo srdce z těla?:-) No uvidíme. ()

Reklama

tchempi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postavy Šery a Fousové jsou velmi špatně napsané a ještě hůř zahrané. Překvapí to zejména u Vetchého, který v jednu chvíli řve jako magor, ale v navazující scéně už je jako mílius. Možná ale jde o chybu režie nebo střihu. To Ramba řve pořád a její postava je zcela nevěrohodná. S takovým IQ (viz první díl) a vznětlivou letorou by ani náhodou neprolezla policejními psychotesty. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdo žere Ivana, někdo žere Ondru, tomu už by v reálu musela prasknout cévka v mozku, mně se líbí ostrá Tereza Ramba. Jeeenže ten konec v jejím podání byl takový dost naivní. A kdo by to byl řekl, že padouch bude Marek Holý, daleko známější je spíš jeho hlas než tvář, tak tady dostal záporáka. A starej Švehlík si tu střihnul jako duchna na lavičce sledku. 7/10 ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda byla o něco málo lepší než ta první. Ale... Šéf řve pořád stejně a kapitánka (nechápu, jak k té hodnosti přišla) je neuvěřitelně hloupá a chová se jako blázen. Uvítala bych drzou rebelku, ale to, co předvádí Tereza Ramba, je nesnesitelné. Ani se mi nechce věřit, že to natočil Jiří Strach. Není mi jasné, čím pana režiséra Ramba zaujala, že ji obsadil a nechal ji takhle přehrávat. Celou dobu jsem si přála, aby ta ženská oněměla. Bez té trapné žvýkačky by to asi taky nešlo.  Trojan už se nechová jako úplný trouba, to je pokrok. Šéf pochopil, že ty jeho psychologické rozbory nejsou úplně k zahození. Sláva! Příště nás možná čeká happyend. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (3)

  • V jedné scéně vidíme rozhovor velitele Šery (Ondřej Vetchý) a Lukáška (Oldřich Navrátil), během kterého Lukášek prohlásí, že pochází z Třebíče, které je Navrátil skutečně hrdým rodákem. Následně se ptá i Šery, který mu řekne, že pochází z Okříšek, tedy městysu na cestě mezi Třebíčí a Jihlavou. Zřejmě ani zde se pak nejedná úplně o náhodu, jelikož Ondřej Vetchý pochází z Jihlavy. (BrMikes)
  • Natáčelo se i v kavárně Kabinet v pražských Dejvicích. (Winster)

Reklama

Reklama