Reklama

Reklama

Třetí příběh o spravedlivé odplatě člověka, který musí pomstít svou nespravedlivou smrt. Alex se svou snoubenkou Lauren sní o krásném životě, ale jednoho dne je Lauren nalezena zavražděná a policie ze zločinu obviní Alexe. Tomu se nepodaří dokázat svou nevinu a tak ho odsoudí k trestu smrti a popraví. Skutečná spravedlnost je však dána vyšší mocí a tak mystická vrána opět přivede Alexe z říše mrtvých do světa lidí. Žene jej touha po pomstě a chce zjistit, kdo stál za zákeřným spiknutím. Nebezpečné pátrání a nemilosrdná odplata jej nakonec přivede k zjištění, že musí nejen naplnit vyšší spravedlnost a pomstít mrtvé, ale může zachránit i jednoho živého. V pavučině smrti se totiž ocitla i Laurenina mladší sestra Erin... (Intersonic)

(více)

Recenze (81)

MFZB 

všechny recenze uživatele

No, tak trojočka sa mi teda viac páčila ako dvojka, konečne už nie gangy ale niečo iné, síce tento diel ani vo sne nemal na fakt perfektnú jednotku, u mňa teda trhol dvojku. Celkove sa mi táto séria páči, no ale nejdem ešte predbiehať, ešte by to štvoročku chcelo vidieť. A aby som nezabudol, hlavne, čo sa mi vážne vidí na tejto sérii je dobrá muzika. To v iných akčňákoch sú len samé koko... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Klidně mě zlynčujte, ale pro mě je druhé pokračování Vrány zatím nejstravitelnějším dílem. V porovnání s dvojkou se jedná o masterpiece. Minimálně v první polovině film celkem funguje a dokáže diváka udržet. Jenže v poslední půl hodině se to celý rozsype jak domeček z karet a finále je už jeden velký průšvih, který nezachrání ani cukrkandlovej happy end. ()

Reklama

antragus 

všechny recenze uživatele

No záleží na úhlu pohledu. Když jsem viděl trojku jako svoji první Vránu vůbec, celkem jsem se bavil a říkal si fajn horor tak na 4. Pak jsem jednoho krásného dne objevil jedničku a díky její atmosféře u ní brečel. A taky si uvědomil, že trojka je vlastně takový nepovedený dort pejska s kočičkou. Někdo upekl jeden dokonalý kulatý (jednička) a pak někdo jiný ještě jeden v hranaté formě (trojka). Z toho samého těsta, akorát do druhého upadlo pár skořápek tak to poněkud skřípe. No a jako ozdobu povrchu ukradl pár lentilek z toho prvního dortu. Takže - co je ve trojce nové a původní, to je oproti jedničce trochu o ničem, nepůvodní věci jsou zase naprosto okaté vykrádačky jak přes kopírák. Vše jenom trošičku jinak, ale v podstatě úplně stejně. Na zabití večera celkem ujde, ve srovnání s jedničkou se může zahrabat. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

Už základný príbeh Vrany 1 bol natoľko "čiernobiely" že ho mohla zachrániť iba geniálna Proyasova réžia a vizualita. Už na dvojke bolo vidno, že bez dotyku s bohom nadaným režisérom, to celkom nefunguje, no a hoci sa v tomto pokračovaní dočkáme aj istých dejových inovácií, je to veľmi veľmi vyvetrané pivo. Štvorku som sa už ani neodvážil zobrať do ruky. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Jestli Vrána 2 působila nedostatkem atmosféry dusivosti, pak trojka je totálním výsměchem prvnímu dílu. Nejej, že mystično je zcela v tahu, ale zároveň scénář, nevím proč, předepsal autor jako jakousi detektivku, kde se ke všemu vyskytuje zcela nepřesvědčivej týpek, kterej je fakt divnej. Myslím, že dvojka je oproti tomu ještě umění. Bojim se, co budu psát po shlédnutí čtyřky. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Tak jako oba předcházející příběhy je i tento volně natočen podle stejnojmenné komiksové předlohy Jamese O´Barryho. (Terva)

Reklama

Reklama