Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tvrdím to pořád a budu se stále opakovat. Ženy by neměly točit akční filmy, nemají pro to cit a když je klika dopadne to průměrně. Když ne, dopadne to jako Jolt. Film, který chtěl být děsně nabušený a cool. Ve výsledku je hloupý, nudný, bez jakékoliv dramaturgie a smyslu. Akce prakticky žádná a hlavní hrdinka v podání jinak snesitelné Kate Bekinsale, je jedna z nejhorších, jakou jsem v akčním žánru viděl. Průser po všech směrech. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Taková odlehčenější a ženštější verze na Zastav a nepřežiješ (2006). Film má solidní tempo, (stále) překrásnou Kate v hlavní roli, jednoduchý příběh a pár povedených, krvavých, snových scén. Ale jinak nic velkolepého se nekonalo a i akce byla později dosti nudná. Průměrný akčňák, který určitě poběží zanedlouho, jako velkofilm na Nově. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

První ze čtyř filmů, které letos vyšli a mají jedno společného, hlavním hrdinou je žena. Logicky ty filmy sou odsouzené ke špatnému hodnocení, už od začátku. Ale je tomu opravdu tomu tak ? Sou to tak špatné filmy, že by měli skončit v propadlišti dějin a nikdy by se neměli vytáhnout na světlo ? Ne, nebo aspoň tenhle film ne, je tedy pravda, že z těch filmů, mi tenhle přišel už od pohledu takovej slabší. A on tedy v některých směrech je slabší, hlavně tomu tedy nesluší žánr akční, jednak akce zde moc neni a je taková rychle, rychle honem, honem, takže ani neni nijak moc dlouhá, špatná vyloženě neni, ale přijde mi že kdyby tady tu akci nedělali, tak by prostě udělali líp. Pak sou to záporáci, sou takový nic moc, nejsou moc dobře vykresleni a jejich motivace, je jako kdyby vypadla z nějaké Bondovky. Ale tady bych kritiku už zastavil, protože na film se vlastně dobře kouká, nenudí a uteče rychle a je to hlavně tím, že Kate Beckinsale prostě po celou dobu filmu něco vyvádí, takže o zábavu v tomhle směru je postaráno. A taky je u toho vtipná a v tomhle směru, mně film dost překvapil, že tenhle film funguje jako komedie na jedničku a je tedy škoda, že se do toho plete akční stránka, která je prostě zbytečná. Koho bylo ve filmu trestuhodně málo, je Stanley Tucci, chemie mezi ním a Kate je skvělá. Je škoda že nemohu dát víc hvězdiček, ale podle mně by film fungoval lépe jako krimi-komedie, ale i tak si nemohu výrazně stěžovat. ()

Jugamaru 

všechny recenze uživatele

Další režisérka, která si chce dokázat, že má "koule" natočit akční stylovou jízdu. Snaží se to být stylové jako něco od Matthewa Vaughna nebo Guye Ritchieho ale prostě režisérce se to rozpadá pod rukami a zkrátka nemá na to. Dialogy a většina scén jsou jen cringe které prostě nepůsobí dobře a jsou jen trapné. Rádoby cool soundtrack moc nefunguje a je nehodící se. Kate je celkem sexy, ale celkově její postava je o ničem a nezajímavá, stejně tak i ostatní postavy které občas trpí nějakou retardací a musí přepnout do módu "čím více budu mluvit sprostěji tím víc diváku se zasměje a je to vtipné". Nápad jako takový cením, ale příště to chce někoho zručnějšího, co opravdu umí z toho udělat šílenější stylovou akční jízdu. Na 3* to nestačí hlavně kvůli retardovanému finále a taky hlavně kvůli jedné skutečné transsexuální postavě které, prostě to herectví nejde a cítil jsem v sobě trapnost z některých, momentu a dialogů kde to na mně působilo opravdu hrozně špatně a stejně tak akční stránka byla nic moc. BTW: Pokud bude dvojka, tak nezapomenout sebou vzít mozek, pak vybrat jinačí režisérskou sestavu a klidně i scénáristu a bude to mít potenciál. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

POciSEM pravdu dí, ale v tom to úplně není. Spíš absence jakýkoliv aspoň trochu reálný akce to svrhává do hlubin pekelných, protože občas i ženský se ženskými můžou natočit kompetentní akční film, aby si člověk neříkal na jakou to zase kouká píčovinu, ale to není tento případ. Tak nevadí snad někdy příště.15% ()

Galerie (215)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama