Reklama

Reklama

Co jsme komu všichni udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu ? (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi v prvním filmu provdali i čtvrtou dceru a ve druhém úspěšně udrželi všechny své dcery i jejich rodiny ve Francii. A právě když se jim je podařilo přesvědčit, aby nikam neodjížděli, nečekali, že všichni skončí v jejich malebném Chinonu a budou je mít víceméně pořád za krkem. Za péči a starostlivost se jim dcery i se svými rodinami chtějí odvděčit a využijí k tomu skutečnost, že Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života. Začnou pro ně připravovat velkou oslavu v jejich rodinném domě, a protože to musí být oslava opravdu pořádná, pozvou do Francie i rodiče svých manželů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče zeťáků Rachida, Davida, Chaa a Charlese. Tento „rodinný“ sraz slibuje, že bude hodně bohatý na nejrůznější události. Stačí k tomu už jen to, že tyto rodiny jsou z nejrůznějších koutů světa a rozhodně je nespojuje ani stejná víra. Nechte se překvapit a hlavně pobavit. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (98)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Co jsme komu udělali je i na potřetí excelentní trefa do černého a takhle se celé kino neřezalo už ani nepamatuji. Jedna vtipná situace střídá další, humor je nápaditý a trefný, opět si bere na paškál všechny možné rasové, náboženské i jiné palčivé témata a opět není nouze o nějakou tu originalitu. K téhle sérii nemám co, francouzi tohle prostě umí, herci jsou skvělí a lepší český dabing než u francouzských komedií by člověk taky těžko pohledal. Bez výhrad, ale když porovnám s předchozími dvěma díly, tak přece jen na ně trojka nedosahuje, proto "jen" 4,5*. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Philippe de Chauveron sa vracia po tretíkrát vo svojej filmové sérii v "Serial (Bad) Weddings 3". V skratke iba poviem, že prvý film je pre mňa klasika, ktorú som videl niekoľkokrát a na pokračovanie som bol pár rokov dozadu v kine ale moc si už z neho nepamätám. Bavil som sa, ale rozhodne nie toľko ako prvýkrát. A teraz je tu veľké uzatvorenie trilógie, ktoré bude zo všetkých najväčšie. A dozvieme sa asi úplne všetko čo sa dá. A pravdou je, že tento film ma svojim humorom skutočne opäť dostal. Nepôsobí, že sa tvorcovia nejako boja stúpať ľuďom na otlaky a robiť si srandu z modernej kultúry, no súčasne sa vedia držať dostatočne vzadu, aby to nejakým fórom neprepálili. Pravdou je hlavne to, že táto časť prináša viac ten deja-vu efekt, ktorý mi pripomenul originál než naposledy. Je to jedna bláznivá scénka za druhou, fóry sú dobre načasované a postavy ma stále bavia (teda väčšina ... Laure mi tu neskutočne počas filmu liezla na nervy). Hádky medzi Rashidom a Davidom sú vtipné... ich eskalovanie konfliktu asi ešte viac. To je kto to vymyslí ešte lepšie. No a stretávame sa aj s rodičmi našich zaťov... a opäť môžem povedať, že je na čom sa baviť. Davidovi rodičia spolu ledva komunikujú, Chaovi rodičia sú zase urazení po tom ako Claude a Marie k nim v Pekingu netrafili (plus otec musí stále mamu strážiť aby nepila alkohol) a Rashidov otec sa rozhodne dať znovu dokopy starú kapelu, aby zahrali na štyridsiate výročie svadby Clauda a Marie. Marie je inak postava, ktorá ma stále baví najviac. A áno, ešte tu máme aj nemeckého zberateľa umenia, ktorý trošku bude skúšať niekomu zamotať hlavu. A je to tiež celkom slušná dávka srandy. Narozdiel ale od minulých filmov, kde sme sa snažili vidieť na veciach to pozitívne, tento mi miestami prišiel, že sú tu všetci jeden s druhým furt na nože a v konfliktoch. A tie konflikty sú síce zábavné, no na druhú stranu potom vieme, že vždy príde vyriešenie... a to trošku uberá pre mňa body, aby som si to užil ako niečo ako prvý film. A okrem toho robiť niečo väčšie neznamená, že to bude aj lepšie. A okrem toho je tu aj pár deja-vu momentov v štýle - Pamätáte si toto? Ale uznávam, bavil som sa v kine solídne. Takže od toho sa bude odvíjať aj môj finálny pocit. Hodnotenie: B+  ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Co jsme komu udělali 3. Stejně dobré jako dvojka, o chlup horší než nepřekonatelná jednička. Ale i tak je to velká zábava, která překvapuje hlavně tím, že i když notně zestárli, prošedivěli a usadili se, dokážou stále dobře pobavit. Čínské extempore je výborné, spousta dalších scén neméně zábavná. Jedno z mála pokračování, které fakt stojí za vidění. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po průměrné dvojce je tu opět návrat ke kvalitám jedničky. Je to sice takový francouzský kvalitní standard, kde je vše vpořádku, ale na filmy dvojce Lacheau/Boudali to samozřejmě nemá, ti mi jsou srdcem bližší. Vyšehrad však v komediální rovině letos kraluje ( tam kino z toho řevu málem spadlo a dokonce při 2 projekcích). Ve trojce opět nejvíce boduje Christian Clavier a Pascal N'Zonzi a k nim se přidávají i tatínkové z jiných párů, což byla sázka na jistotu. Nové postavy, nový přísun rasismu, xenofobních narážek i kulturních urážek a opět to funguje. V paměti mi sice utkví jen 2-3 scény, situačního humoru zde moc není a některé narážky člověk nepochopí, pokud se velmi dobře neorientuje v kulturních rozdílech daných zemí, proto je film i cílen na věkovou kategorii 30-40 +. Celkově příjemně strávených 90 minut i díky slušnému CZ dabingu a jelikož Komedie mám rád hned po Hororech a akčních, tak jsem rád, že se ještě natáčí, byť američané v tomhle žánru už úplně stagnují několik let! Atmosféra v kině nic moc, moc lidí se nesmálo ( byl jsem jeden z mála).7.5/10. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Jedná se o naprosto dokonale zpracovanou trilogii, kterou doporučuju všem. Víc multi-kulti rodinu snad nikde v kinematografii nenajdete a ty rozhovory mezi jednotlivými rodinami jsou naprosto skvělé a zaručeně Vás pobaví. Stále jako nejlepší považuji první díl, ale toto 3. pokračování nedělá nic špatně, a dle mého je stejně kvalitní, ba i o špetku lepší než díl druhý. Zde se totiž setkáme i s rodiči synů. O zábavu tak bude postaráno. Stále to však není nic převratného a poslední 2 filmy těží co se dá ze slávy prvního filmu, proto to na více než 3 hvězdičky nebude, ale snímek hlavně s dabingem pana Donutila a Elišky Balzarové vřele doporučuji. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Ve 40. minutě pošle David (Ary Abittan) zedníka v obleku Super Maria, aby Rachidovi (Medi Sadoun) stavěl u domu zeď. Odkazuje tím na sérii videoher „Super Mario“. (Zix.)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama