Reklama

Reklama

VOD (1)

Někdo to svinstvo uklidit musí. Černá komedie z produkce Quentina Tarantina o netradiční agentuře, která se specializuje na úklid po brutálních zločinech. V příběhu plném originality a atmosféry v roli nebojácné uklízečky Gabriely uvidíte Angelu Jones. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

plagjoklas 

všechny recenze uživatele

Kvalitná zápletka len je to veľmi dlhé stačilo by tomu dať tak 30 minút. Ale je s toho cítiť na 100 honov že na tom robil Tarantino. tento film si určite tie 4 * nezasluhuje maximálne tak 3 a pol. tak za čo sú? za to že vďaka tomuto filmu som natočil svoj prvý amatérsky hraný film Podtlak. A preto musím nejako tomuto filmu vyjadriť svoje ďakujem. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nudná ujetina, kterou Vás provede nádherná Angela Jones a pohledný Willian Baldwin, kteří se pro mě bohužel setkají až v závěru.. Ten se ale rázem stane hřebem večera a jediným důvodem, proč film není zapomenutelný.. Škoda, že režisér nedokázal tak skělou myšlenku více prodat a skvělý konec to už bohužel nezachrání... ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Produkční ruka Quentita Tarantina je tu znát. A být na režisérské stoličce, určitě by se šlo o hvězdičku výš. Takhle tu máme jen velice zábavný, černohumorný scénář (tedy aspoň původní myšlenka, realizace je horší, k tomu se vrátím později), double-cameo odkaz na From Dusk Till Dawn (u kterého se zasmějete, i kdyby vás to minulo obloukem jako mě), ucházející Angelu Jones, mně trošku otravnou, a charismatického Williama z rodu Baldwinů. Myšlenka ze závorky kousek dříve - tj. zbytečně dlouhá stopáž je dle ostatních komentářů celkem rozšířená, celý příběh by se dal hravě odvyprávět za půl hodiny, takhle tu máme občas zbytečně dlouhé sekvence (viz zabití, taneční rekonstrukce a komentovaná rekonstrukce) a kupříkladu vyvrcholení (které nedopadlo zrovna podle mých představ) bylo hrozně náhlé a podle mého nedotažené. Nemluvě o tom, že jsem mezi herci necítil žádnou chemii a nechápal, proč ona tam poskakuje a radši se nepokusí utéci. Ale to už by bylo moc závorek na jeden komentář, navíc si myslím, že hlava mluvit nemůže, nemá kterak produkovat vzduch a nejspíš by se při tom poškodil hrtan či jiná část mluvicího ústrojí. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Je to "Tarantinovka" s výbornou Angelou Jonesovou. Naprostým vrcholem je její "tanec smrti". .PS: Vzpomněl jsem si uklízečku Gabrielu po nedávném restauračním masakru. Kdo v Česku uklízí místa krvavých událostí? To přijde policajt za pozůstalými a řekne: "tak, my jsme hotoví, nafoceno máme, už tam můžete." (?) - Aktualizace - vyjádření policie: (Zlínský kraj - Mohlo by se zdát, že úklid místa činu po vraždě je záležitostí policie, ale není tomu tak. Podle krajské policejní mluvčí Jany Macalíkové zajišťuje tento druh úklidu přímo majitel nemovitosti, kde se vražda odehrála.) ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Parádní, naprosto ujetej, ale originální snímek se skvělou hlavní představitelkou. Gabriela byla neuvěřitelně sympatická a ten její milej kukuč mi připomínal roztomilý štěnátko. Za celou téměř hodinu a půl se toho sice moc nestalo, ale i tak jsem se nenudil ani vteřinu. V neposlední řadě musím vyzdvihnout hudbu, která zvlášť ve spojení se závěrečným nožovým tancem byla luxusní. PS: A přece mluví... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno