Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Český slavík je zpět! Legendární hudební anketa se vrací, aby ocenila nejoblíbenější interprety v zemi! Můžete se těšit na ty největší hvězdy pod jednou střechou! Jen vy svými hlasy rozhodnete o tom, kdo si odnese prestižní trofej a zazáří na hudebním nebi. Slavnostním večerem provedou Aleš Háma a Ondřej Sokol! (TV Nova)

Recenze (45)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Hiphoper Řezník - řekl to jak to je, jenom jim nastavil zrcadlo. Hamosokol se to snažil hodit do legrace, ale nezadarilo se. A v hledišti byly jenom otevřený huby pod respikama. Odporná zpolitizovaná a politkoretní fraška, kterou nezachrání ani nějaký Janeček  s kavarenským povalečem Horákem, který by stopl penzi neočkovaným důchodcům, mimochodem jediný v hledišti bez tlamokrytu. Nebo trapný vlezdoprdelka Kohák a další TV HOWNA zprofanované ksichty :)  PS; Pro mě je jednoznačným vítězem Ortel, který se přes Janečkův "férový" filtr samozřejmě nemohl dostat a tak byl z taktických důvodů vyřazen. A to co tam blila ta protekční nula Pagáčová lol. V hubě mají Gotta a přitom by mu mnozí z tech sedících a pokryteckých šašků ted v tyhle těžký době nemohli přijít na jméno díky zcela odlišnémú názoru a pohledu na covid, roušky, vaxy a vůbec na celou tuhle falešnou plándemii. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Mně se to celkem líbilo. Až na tu přeplácanou scénu, grafiku a Řezníka. 🙈🤔☹️( Na druhou stranu má pravdu v ČR je opravdu zatuchlo a často jakoby se tu zastavil čas a nikam se neposouváme jako celek. Přestože jsou tu schopní jedinci, kteří na sobě makají.) Moderátoři byli vtipní, róby nádherné a někteří si zas vystřihli pěknou ostudu 🤣😂, trapas jak celá ČR, módní policie si smlsne. Dobře, že se Slavík obnovil. Změna a omlazení je život. Nová první místa i celkové vítězství zasloužené. Janečkův spot velmi trefný, děkujeme za odvahu. Již se o něm vehementně diskutuje na FB. 🙏❣️🍀👌👏❤️  Na druhou stranu by se mu dal vytknout "spasitelský komplex". 3,5* zaokrouhluji na 4*. ()

Reklama

octopuska

všechny recenze uživatele

Neměla jsem odvahu se na to dívat, takže odpad si nechám na později, třeba se někdy osmělím. Odpadovými pořady se to v TV jen hemží. Utrpěla jsem hned dvě traumata po pár minutách sledování Love Island a SuperStar, takže nebudu riskovat další. A pak se nemůžeme divit, že společnost je v totálním kulturním rozkladu, když vysílají takové žumpoidní zvratky. Člověk pak ztratí vkus i smysl pro krásno a stane se z něj tupá stádoidní ovce. Omlouvám se za urážku těmto krásným a užitečným tvorům😪🤕🙄. Nabubřelej Janeček by měl místo naparování se na obrazovce, jít na brigádu do nemocnice, aby byl jednou užitečnej. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ta jedna je za Řezníka. Borec to těm dementům v sále a rádoby elitě české pop scény pěkně natřel. Bagárová mi byla doteď celkem volná, po jejím proslovu si jí přidávám mezi (kosočtverce naší scény). Slavík skončil s Kájou Gottem a letos by ho po právu dostal ORTEL, jenže to se nehodilo Janečkovi a spol, tak jaksi vyšuměl…Nicméně jsem rád i za to, že to konečně Bílá a Kabát nedostávají jen tak za zásluhy a své jméno a letos vyhrál někdo jiný, kdo alespoň zpívá a natáčí nové písničky…Jinak děs a běs… ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle předávání jen ukázalo, že česká hudba je skutečně na dně a že tady není nějaký širší žánrový proud. V rádiích se skutečně hrají tři čtyři písničky stále dokola, přičemž nové kapely, které jsou hvězdami Spotify, nikdo do rozhlasu nedá. Samotný pořad - Háma se Sokolem se osvědčili u Tváře, ale tady mám pocit se jim být vtipní moc nedařilo („a tam vám dělají renovaci“), navíc Sokola sice mám rád s jeho kamenným obličejem, s jakým říká fórky, to umí, ale v poslední době je všude a asi by moderoval i počasí; Řezníka nemusím, ale má pravdu, navíc sprosté texty má i Banga, a toho ve Slavíku adorovali; Pagáčová je taky všude a přitom je známá jen tím, že jako děcko hrála v Ulici, tak proč by měla rozdávat moudré rady; Godla si na hazard vydělává asi málo, že je taky všude; vůbec to celé vypadalo jako besídka kamarádů, kde si každý každému udělí cenu (včetně manžela manželce, jestli se teda ti dva vzali); vtipy s rouškami se nepovedly, když jeden z šéfíků roušku neměl; závěrečný Janečkův proslov jen potvrdil jeho celkovou egoismus a sebestřednost, kterou naznačovala už znělka, kde si Janeček hraje na superhrdinu Thora s kladivem, a jeho proslov asi naštval obě strany. ()

Zajímavosti (2)

  • Reklama Karla Janečka na Českého slavíka, kde Janeček kladivem zachraňuje diváky a svět, je doslova okopírovaná reklama na Apple Macintosh z roku 1984. (honajz)
  • Znovuobnovenou anketu zhlédlo 1,3 milionu diváků (15+), jednalo se tak o nejsledovanější pořad večera po 20:00. (rublik05)

Reklama

Reklama