Reklama

Reklama

Divnosvět

  • USA Strange World (více)
Trailer 6

Celovečerní snímek Divnosvět představuje legendární průzkumnickou rodinu Cladových, kteří se snaží proletět skrz neprobádaný, zrádný a především divný svět. Doprovází je barvitá posádka obří vzducholodi, rošťácký tvor přezdívaný Flek a třínohý pes. Společně musí čelit nejen neznámému prostředí, ale i mnoha prapodivným a všežravým tvorům. Původní animovaná laskavá komedie inspirovaná klasickými dobrodružnými příběhy mapuje vztah tří generací rodiny Cladových, které musí vyřešit vzájemné neshody a společně překonat nástrahy nádherného, avšak i velmi nebezpečného Divnosvěta. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 6

Recenze (137)

MyskaMari 

všechny recenze uživatele

Bleju nad komentáři místních zapšklých konzervativců. Anyway... Strange World je nejlepší animák tohoto roku. Některé Diesneovky z poslední doby pro mě měly moc dětinských vtipů, takže oceňuji, že tady jsou i komplexnější reference. Animace a barvy se mi líbí a zasmála jsem se taky hodně, tak nevím, co se těm lidem nezdá. ()

RyanRainheart 

všechny recenze uživatele

Klukům se to líbilo, mě už teda o poznání méně a není to tím, že by mi vadilo, že mamka je černoška a syn gay. Prostě to nemělo pro mě žádný zajímavý příběh, záporná postava zde prakticky neexistuje a hodně se tu řeší rodinná traumata a vztahy. Jo taťka Search se někdy choval tak, že jsem z toho až měla osypky. Trochu mi vadilo i to, že všechno je to hrozně barevné, stylizované do růžové a postavy jsou naanimované přesně stejným stylem, jako v předchozím Encantu, Raye či Vaianě. Nevím, v poslední době Disney nedokáže přijít s žádným zajímavým příběhem, zoufale mu chybí kreativita a nějak se mi čím dál tím víc zda, že doby kdy jsem tak "žrala" Na vlásku jsou nějak pryč. ()

Reklama

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

V Disneyovce se objeví jeden kluk, co je na kluky a ČSFD z toho dělá odpad, LOL. Příjemná, dobrodružná podívaná o rodině, rodinných očekáváních a o tom, jak bychom se měli chovat ke světu, ve kterém žijeme. Zcela očividně zpráva, která většině zde komentujících přešla úplně přes hlavu jako Draxovi metafory... ()

R.A.D.E.K 

všechny recenze uživatele

Pokud se odprostím od toho, že žena hlavní postavy je tmavé pleti, syn je gay a pes má tři nohy, tak mě tahle záležitost bavila. Divnosvět byl plný nápadů a barev. Nenudil jsem se od začátku do konce. Jsme od Pixaru zvyklý na propracovanější děj, ale i v jednoduchosti může být krása. Je to příjemná oddechovka na nedělní odpoledne. Také jsem se na to v neděli odpoledne díval... ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $120miliónov║ Tržby USA $35,813,406║ Tržby Celosvetovo $66,089,070▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Disneyko klopýta a to riadne. Studnica nápadov u nich úplne vyprchala. Dosť sterilné, obohrané akoby chceli vytvoriť animovaný svet mixnutý Indy Jonesom a Avatarom. Ruky preč od tohto pestrofarebného nepodarku. /25%/ ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

Související novinky

Reklama

Reklama