Reklama

Reklama

Sloužit Sáře

  • USA Serving Sara (více)
Trailer

Obsahy(1)

Joe Tyler (Matthew Perry) má možná jedno z nejhorších zaměstnání na světě, ale neměnil by. Dokáže dodat legální dokumenty o čemkoliv komukoliv - od mafiánů po milionáře. Jde jen o to, kolik za ně kdo zaplatí. A Sara Moore (Elizabeth Hurley) je jeho další obětí. Její manžel, texaský rančer Gordon totiž pověřil Joea, aby mu obstaral rozvodové papíry a vyšoupl tak Saru ze svého života. Jenže žena se z počátečního šoku vzpamatuje a hodlá se vrátit - aby zachránila peníze, na něž má nárok, zasadila ránu Gordonovu egu a možná našla i skutečnou lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Konečně mi zas jednou Matthew Perry připadal vtipnej i jinde, než jen v Přátelích a ty jeho kecy, hlášky, nápady při vymejšlení obsílek mě fakt několikrát dobře dostaly. Jinak je to ale průměrná komedie, u které se nemusí moc přemejšlet a u které se najde asi jenom jeden nechutnej fórek. Chutná je naopak Elizabeth Hurley, která je pořád kočka. Nemužu doporučit, ale nemužu zavrhnout... ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Komedie na jeden večer, v našem případě na jedno odpoledne. Solidní obsazení, ale jinak jde o takovou tu pitomou blbůstku amerického komediálního světa. Přesně do ní zapadá Matthew Perry společně s Terry Crewsem. Ovšem Můj soused zabiják či reklami na Old spice jsou úsměvnějšími kousky než býti Sářiným sluhou. 55% ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Trochu na hraně vkusu, ale protože to funguje, tak jsem se tomu poddal a užil si lehce německou americkou komedii. Ta německost se ukazuje hlavně v důsledném představování i epizodních postav. Kladem je určitě hlavní dvojice, hlavně pokud máte slabost pro "Friends", protože Chandler tu září a zastiňuje i Elizabeth Hurley, což bylo docela složité. Pohodová nenáročná komedie. ()

DJago 

všechny recenze uživatele

Průměrný film za 3 hvězdičky. Čtvrtou hvězdičku ovšem musím přidat za skvělý herecký výkon Matthewa Perryho co by hlavního hrdiny a obsazení do role drsného padoucha skvělého Terry Crewse. Jinak Pokud bych měl srovnávat tento film s dalšími komediemi s Matthewem tak bych řekl že byl lepší než Můj soused zabiják 2 a horší než Můj soused zabiják 1. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání a promarněný potenciál. Z tohodle námětu se dala vymáčknout totální šílená komedie, popř. alepsoň normální komedie. Ale vzniklo z toho v podstatě takový nic moc - ani komedie, ani romantika, jen prostě film. Velká škoda. Obrovské pozitivum byla alespoň Elizabeth Hurley, která se mi mooooc zamlouvá. Je tady pár dobrých hlášek, ale to okolo je slabota. Na druhou stranu to i přesto vyloženě nenudí. 50%. Howgh! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal na viacerých miestach v New Yorku. (dyfur)
  • Na scénáři k filmu se pracovalo již od roku 1996. (Terva)

Reklama

Reklama