Reklama

Reklama

Strašidelný dům

  • USA Haunted Mansion (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film Strašidelný dům je komedie inspirovaná klasickou atrakcí v zábavních parcích společnosti Disney. Pojednává o osamělé ženě a jejím synovi, kteří si najmou samozvané lovce duchů, aby z jejich sídla vyhnali nevítaná strašidla. (Falcon)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (72)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Takže položím si otázku: "Proč utrácím za lístky na filmové představení?". No chci se bavit. Bavil jsem se u tohoto filmu? Bavil. Je pravdou, že děj je poněkud chabý.  Jaký děj by jste ovšem čekali u filmu podle atrakce v zábavním parku? V kině jde o zábavu, a jak jsem již řekl - bavil jsem se. Chtělo by to možná ubrat na dojení divákových slz a vystříhat tak 10 - 15 minut, ale zase taková otrava tento čas nebyl (pokus o rozvíjení charakteru?). Casting se vydařil, jen dětská postava mě poněkud otravovala. Od režiséra jsem viděl kulový a tady odvedl celkem ucházející výkon (také lepší průměr). DeVito se i přes blížící se osmdesátku stále drží (jsem rád). No měl bych dát tři hvězdy, ale vzhledem k těm odpadům a jednohvězdám (pro mě nepochopitelné hodnocení) dám čtyři. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento remake je asi najzbytočnejším Disney remakom v histórii. Totálne nezaujímavá originálna predloha, nudné dialógy a postavy, atmosféra na figu a celkovo zbytočne naťahovaná dejová linka. Trošku to zachraňuje plejáda zaujímavých hercov, ktorá to určite oživila, avšak z celkového dojmu to jednoducho neubralo na tej zbytočnosti a prvoplánovosti. Keď už remake, tak aspoň niečo zvučnejšie. 50 % ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

První letošní film halloweenského večera - nová Disneyho adaptace jejich atrakce “Haunted Mansion” z Disneylandu. Asi se nelze vyhnout srovnání s 20 let starou verzí s Eddie Murphym. Novější verze má zřejmě lepší příběh i casting, ale stopáž je na rodinnou komedii brutální. CGI je také lepší než u starší Minkoffovy verze, ale humor mi neseděl ani u jedné. Kdyby zaměření filmu bylo víc hororové a méně rodinné, tak bych byl asi víc spokojen (jako např. oba díly Goosebumps). Haunted Mansion v kinech brutálně propadl a stvrdil špatný rok Disneyho. 2* ()

gogo77 odpad!

všechny recenze uživatele

1/10 .... Disney si povedalo ze k svojej 100rocnici si da pekny darcek a aby mohlo do kazdeho Disneylandu opat pridat strasidelny dom tak supho najprv na strieborne platno ... no ale nie kazdy Diseny zamer sa stretne s uspechom ... vlastne mam pocit ze posledne disnejovky su len horsie a horsie .... a to nielen obsadenim ... tu sa objavuje jeden z najhosich trpakov na svete Owen Willson v ulohe trapneho hlaskami strielajuceho knaza ktory sa snazi vymiest Dom duchov.... v tom byva zena so synom a zistuju ze zivot s duchmi vie byt dost otravny hlavne ked vas prenasleduju pri kazdej connosti aj mimo domu ... no pomalicky sa do domu nastahuju dalsi ludia aby rodine pomohli a patranie po sposobe ako sa duchov raz a navzdy zbavit sa moze zacat... okrem Owena si vo filme zahral aj Danny DeVitto a dokonca sa tam mihne aj Wynona Rider ale nijak to tejto nudnej ducharskej komedii nepomohlo ()

Kanalizato 

všechny recenze uživatele

Moje ocekavani byla extremne nizka, v podstate jsem cekal cernosskou woke propagandu, proto mne prekvapilo ze to bylo celkem snesitelne. Vyrazne lepsi nez podobne "We Have a Ghost". Jen ten Owen Wilson neumi zahrat nic jineho, nez prehnane pozitivniho hlupaka. Nabizi se otazka, zda to vubec hraje...zda vubec umi hrat? ()

Galerie (51)

Zajímavosti (5)

  • Jednu z hlavných úloh mal pôvodne hrať Ryan Gosling. Po odstúpení Guillerma del Tora z pozície scenáristu sa v projekte nakoniec neobjavil a nikdy nebolo uvedené, akú postavu mal vlastne hrať. (Arsenal83)
  • O rebootu Strašidelného domu (2003) se začalo uvažovat v červenci 2010, kdy se okolo projektu točil Guillermo del Toro. Ten měl napsat scénář i produkovat, děj přitom plánoval zasadit do fantasy prostředí namísto reálného světa. O tři roky později od filmu ale odešel a projekt se několik let potácel produkčním peklem, než zakotvil u režiséra Justina Simiena a scenáristky Katie Dippold. (MatyM)
  • Natáčalo sa v New Orleans (Louisiana) a Atlante (Georgia). Natáčanie prebiehalo od 4. októbra 2021 do konca februára 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Donald Glover přebírá otěže nad Landem

Donald Glover přebírá otěže nad Landem

28.07.2023

Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy před pár lety oznámila řadu nových seriálů a filmů ze světa Star Wars, z nichž víceméně na většinu stále zatím čekáme. Byl mezi nimi každopádně i samostatný projekt… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Reklama

Reklama