Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během průzkumu ložisek ropy zmizí uprostřed bažin několik zaměstnanců velké naftařské společnosti. Vyšetřování se ujímá místní šerif, který musí čelit staré seminolské legendě, jež se probudila k životu. Man-Thing - přízrak, který se plíží močály a nemilosrdně spálí dotekem každého, kdo má jen trochu strach. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

DjMetal odpad!

všechny recenze uživatele

Som strasne zalozeny na horory, ale toto?? Nie, to nemalo s tym nic spolocne, Jedine ta blondina. To ku horore patri...Ale bolo to fest trapne. Ziadne strhanie, grafika 0, hudba 0, dej 0. Nelubel sa mi vobec. Brettovi Leonardovi sa nejako nedaria tie horory. Ako aj Travnikar. Nie je to moj styl,aj ked sa na to da pozerat. Ale na Man Thing nie! ()

solskjaer 

všechny recenze uživatele

NUUUUUDA! Za celou dobu sledování MAN THING jsem třikrát usnul, jednou se zasmál, několikrát jsem si řekl " to snad není možný", no a ten zbytek jsem prozíval. Děsná nuda a zbytečná ztráta času. Tohle jestli měl být horor tak to pak MAXIPES FÍK je krvelačnej thriller. Špatní herci, bezduchá atmosféra, špatný scénář, hudba, ale hlavně hrozný exteriéry. Copak už jste někdy viděli naftařský závod s třemi zaměstnanci? Na filmu jsem neshledal vůbec nic co bych mohl ocenit, vlastně ani nevím za co jsem dal tu jednu hvězdu. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

No dosť ma iritujú tie negatívne recenzie. Suma sumárum vraj najhorší Marvel. No ono určite sa to nedá zrovnávať s vysokorozpočtovkami z kín, ale aby človek tomu dával podobné hodnotenia ako sr@čkám od Asylumu, tak to teda nie. Vizuálne je to nesmierne pôsobivé ( takto skvele vytvorené bažiny som zatiaľ v žiadnom inom filme nevidel ), má to akciu, na marvelovku nezvyčajne tvrdé gore a sympatické postavy. Čo na tom, že sa to spustilo v lacné béčko, hlavne že to parádne baví. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo na průměr. Slušná atmosféra, dobrý triky. Postupně se ale na to začala nabalovat klasická klišé, herci nehráli zrovna přesvědčivě a postupně se to vykorunovalo naprosto nelogickým ocicmáním, které se konalo ještě na samý konec. Předvídatelnost, pár mrtvých blbů a počítačová příšera. Jediný, za co stojí dát alespoň těch 20%, je jakž takž ucházející bažina a mladá kočka na začátku, co ukáže perfektně tvarované poprsí. A že ty stojí za vidění! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tohle je MARVEL. A vznikl dva roky po prvním Hulkovi a tři před prvním Iron-Manem. Přesto se o něm na stránkách Marvelu nedočteme. Je možné, že se stydí za to, jak moc neotřelý film pod jejich taktovkou vznikl. Je to krvavé a hambaté (ano, šokující jak se kamera u MARVELovky neštítí ani nechuťáren, ani holých ženských bradavek). A přitom to není o moc víc debilní než She-Hulk, ke které se hrdě hlásí. A to, že na Man Thing studio  zapomnělo, dokazuje o neuvěřitelných 17 let později Werewolf by Night. Takže, proč ten poprask s nejhorším filmem od MARVELu? Za mě ani omylem. Ne, není to skvost. Ale rozhodně ne taková tragédie jak se na CSFD píše. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Autorem stejnojmenného komiksového příběhu, který posloužil jako předloha k tomuto snímku, je Steve Gerber. (Terva)

Reklama

Reklama