Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (201)

sQelle 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že Sony našlo po Morbiovi nové dno. Tentokrát nedostanete vůbec nic, ani dobrou myšlenku, ani někoho na koho se hezky kouká, ani nikoho kdo umí hrát. Cesta Sony, jak úplně zlikvidovat Marvel se zdá být úspěšná a pro diváka bez přehledu, tak i toto spadá do komiksových filmů v MCU multiversu a tím pádem se tak daří potápějící se filmový kolos přitlačit víc ke dnu. Ještě že nás čekají ještě další dva filmy jako Kraven a Venom 3, kdyby náhodou chtěli MCU s Deadpoolem vyhlížet směrem k hladině. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Komiksovky od Sony vždycky vypadají nádherně, ale příběhově jsou to zrůdnosti. A Madame Webb je ještě k tomu pekelná nuda. Obecně nemám rád originy, ale když ještě navíc dostanu takhle líně scénáristicky prokreslený příběh s postavami, které teprve těmi superhrdinkami budou a zřejmě je nikdy kvůli neúspěchu v kinech neuvidíme, mě opravdu štve. Nepřeju to však ani vycházející hvězdě Sydney Sweeney, ani Dakotě Johnson, která je tu vlastně úplně v pohodě a rád bych jí viděl v dobrém filmu, ale trošku se bojím, že se za ní zavřou dveře. Přitom by jen stačilo k Venomovi Toma Hardyho přidat Andrew Garfielda a novou Spider-woman (Sydney) a hned by to bylo zajímavější. Ale ne, Sony se jen bude babrat v těchhle nudných spin-offech a to nás ještě letos čekají dva. Snad byl tento ten nejhorší. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Použijem recenzentskú frázu, akú som vždy chcel použiť, ale až po desaťročiach sa zjavil film, na ktorý ju viem úprimne aplikovať: na druhý deň som ani nevedel, že som to videl. Pritom ono sa mi istým spôsobom páčilo, že z ochrnutej slepej babičky vidiacej budúcnosť a pravidelne pred nebezpečenstvom varujúcej svojho obľúbeného Spider-Mana, spravili veselú babskú jazdu. Ale trvá to smrtiace dve hodiny a prvých 40 minút bolo fakt peklo. Pritom nápad urobiť origin kultovej spider-manovskej postavy tak, že ho uchopím ako príbeh o záchranárke, ktorá v 90. rokoch jazdí sanitkou s parťákom, by som si pozrel rád. Ale musel by byť lepšie napísaný a natočený.  Sympatické herečky pri všetkej snahe nedokážu zakryť absolútnu plochosť charakterov svojich postáv, akcie je málo a nestojí za nič a extrémne zúfalý záporák akoby práve došiel z Denníkov červených črievičiek a nechápal, kde je ku*va David Duchovny. Atmosféra špecifických 90. rokov je (s výnimkou zopár songov) nulová. Občas to dokonca bolo nechcene smiešne. Po väčšinu času však „len“ strašne nudné. Istý potenciál by som v tom na rozdiel od zvyšku sveta videl a chvíľu som dokonca uvažoval dať tomu „až“ 3*, ale keď som si predstavil, že by vznikli sequely, alebo že by som si to musel pozrieť ešte raz, nebolo mi všetko jedno. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Nejako obzvlášť nesledujem logické lapsusy v deji, ale tuná to bolo až do očí bijúce! (slečna Webbová na fotke okamžite spozná Ezekiela, pritom ho predtým videla len v maske... Tri "kvázi" unesené pipiny sa zastavia v mekáči a chlapík pri bare už číta noviny s článkom o ich únose - po hodine!). Na takúto hnusobu sa aj slová ťažko hľadajú. Na druhú stranu - konečne už začali od divákov lietať facky pre producentov superhero flákov. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Kamoško, Morbius je oproti tomuto majstrovské dielo. Spider univerzum proste nefunguje. Je však dobré, že tieto hovná vznikajú, aspoň to dáva väčší priestor pre docenenie prvého Venoma. A to nás tento rok čakajú ešte dva počiny. Takže nie, Madam "50odtieňov" Web nepotrebuje byť videná v kine, teda pokiaľ sa nevoláte Rado Procházka. Len za vtipnosť ultraslabučká 1 z 5 (Kino Mladosť, premiéra) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Dakota Johnson (Cassandra Webb) řekla: „Nikdy jsem nehrála ve filmu, kde byste byli na modrém plátně, kde by se ozývaly falešné výbuchy a někdo by říkal: ‚Výbuch!‘ a vy byste se chovali, jako by tam byl výbuch. To pro mě bylo naprosto psychotické. Říkala jsem si: ‚Nevím, jestli to bude vůbec dobré! Doufám, že jsem odvedla dobrou práci!‘ Ale věřila jsem režisérce S.J. Clarksonovi, která tvrdě pracovala. (Johnny.ARN)
  • Dakota Johnson (Cassandra Webb) opustila svou agenturu WME ve prospěch CAA necelý týden po uvedení prvního traileru k tomuto filmu. Podle Variety to „zvedlo obočí v branži“ a vyvolalo neopodstatněné zvěsti, že se Johnson film nelíbí, zejména poté, co si z něj dělala legraci v pořadu Saturday Night Live (od r. 1975). Hollywood Reporter však zjistil, že vzhledem k tomu, že CAA byla ochotna zastupovat i její produkční společnost TeaTime Pictures spolu s jejím nezávislým filmem Daddio (2023)", je pravděpodobné, že zdánlivě podezřelé načasování tohoto kroku nebylo ničím jiným než filmově-obchodním šťouchancem. (Johnny.ARN)
  • Sydney Sweeney pred premiérou povedala, že film sa líši od toho, čo by diváci očakávali od filmov o superhrdinoch. (Arsenal83)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno