Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (201)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Tak zase to neurazilo. Jasně 3 + 1 bohyně ve tři ráno a spí oblečené? tak to ani náhodou. Sydney nedali skoro žádný prostor stejně tak jako Isabele a tím to filmaři dost posrali. Taky sanitka i když jede sebevíc rychleji, tak neumí lítat, to už jsme se naučili ve fast and furious. Takže má tahla píčovina slabé chvíle? ano a mraky, ale vzhledem k tomu, že to má otevřený konec "který upřímě nesnáším" tak to třeba dále bude lepší a lepší. Jo a ještě malé upozornění. Dabig byl tak špatný a odfláknutý, že to ubírá tak 20% ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Takovouhle porci fekálií jsme si hned na začátek roku opravdu nezasloužili. Od nezajímavé a špatně zahrané hlavní postavy až po ještě komičtější vedlejší postavy, kde jsou k smíchu leda tak herecké výkony. 1 hvězdu dávám za Sydney Sweeney v oblečku školačky. Asi jediný důvod, proč jsem u toho vydržel až do konce. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Produkt vytvořený naprosto nekompetentními producenty. Je s podivem, jak moc se Sony snaží aktivně likvidovat své vlastní intelektuální vlastnictví aka „Narveme tam toho co nejvíc, protože to tak dobře fungovalo u trojky Spider-Mana.“ „A co scénář?“ „Žádný strach, držím v ruce trumf.“ (Náš zrak spočine na ruce, která ze šuplíku vytáhne scénář k Morbiovi.) „It's webbing time!" Madam Web mohla být Spider-Man v bledě modrém, ale místo toho jsme dostali cosi, co působí jako gatě od Vietnamců. Na první pohled to vypadá jako gatě, ale když si je nasadím, nedopnu je v pase, střih je úplně mimo, mám krátké nohavice a když si sednu, je z toho díra na zadku. Tedy vypadá to jako film, ale je to pozlacené nic. Aspoň že některé části s Dakotou byly OK. Mimochodem mám takové tušení, že stejný neumětel, co stříhal trailer, měl na starost i střih filmu. Nakopal bych ho do... mezi nohy. Na tak nepřehlednou a hnusnou prasárnu se nejde dívat. Zvlášť na konci, kdy se z toho stala totální parodie. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

To byla ale podivná reklama na Pepsi... Sony pokračuje ve vytváření céčkových komiksových blbostí, které jako by ignorovaly všechno, co se blockbusteroví filmaři naučili za posledních 20 let, a místo toho hrdě následovaly snímky, jako byla třeba Catwoman z roku 2004. Některé tvůrčí volby už třeba v rámci kamery, zvuku a střihu jsou zde úplně nepochopitelné (o strašném CGI nemluvě), ale ten scénář a způsob vyprávění, to je teprv lahůdka. Snad všechny flashbacky se ve filmu z nějakého důvodu opakují beze změny rovnou dvakrát a všechno, co je jednoznačně vysvětleno vizuálně, musí pak nějaká z postav pro jistotu ještě nahlas deklamovat. Vždycky. Sony má zkrátka své diváky za úplné debily. A ani tak to nedává o nic lepší smysl. Morbius byl aspoň větší sranda. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne, keď sa snažíte feminizovať pavúčích samcov, pritom oni sami boli už doteraz dostatočne feminizovaní, estrogénovaní až homo obťahovaní. Ono ani nie je čo hodnotiť, keď samotná hlavná herečka povie, že nikdy v živote už v podobnej záležitosti hrať nechce a že natočili úplne niečo iné, než ona podpísala. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Natáčanie sa začalo 11. júla 2022, skončilo 15. októbra 2022 a prebiehalo v celom Massachusetts vrátane Bostonu, South Shore a tiež v New Yorku a Mexiku. (Arsenal83)
  • Dakota Johnson (Cassandra Webb) řekla: „Nikdy jsem nehrála ve filmu, kde byste byli na modrém plátně, kde by se ozývaly falešné výbuchy a někdo by říkal: ‚Výbuch!‘ a vy byste se chovali, jako by tam byl výbuch. To pro mě bylo naprosto psychotické. Říkala jsem si: ‚Nevím, jestli to bude vůbec dobré! Doufám, že jsem odvedla dobrou práci!‘ Ale věřila jsem režisérce S.J. Clarksonovi, která tvrdě pracovala. (Johnny.ARN)
  • První film, který použil úvodní logo 100. výročí společnosti Columbia Pictures na oslavu stého výročí založení studia. (Johnny.ARN)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama