Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 1

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Videa (2)

Celý film 1

Recenze (258)

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem se dozvěděla, že film bude někdy v srpnu. Ať už je srpen, kuááá. Na to se snad fakt do kina vydám. Danny je prostě borec! To je chlap jak má být. Toho se bojím i já. Ten by mě snad postavil do latě (zatím se to nikomu nedaří). A že tam bude hrát Lindsay Lohan! A jakou tam asi tak bude mít roli? Kozičky ven, dí(ě)vko! :-) A taky prej špek Seagal! Doufám, že vám Danny usekne hlavu jako prvním! Nebo natrhne prdel a tobě, Lohanko, i něco jinýho! Jeď Danny, jeď! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Natočiť trailer na neexistujúci film je umelecky zaujímavý počin. Malo by sa jednať o starý retro horror o nasratom, podvedenom Mexičanovi, túžiacom po spravodlivej pomste. Chlapík, známy pod menom "Machete", rozpúta krvavé jatky. V hlavnej úlohe mrzký Danny Trejo. Škoda, že je to len mystifikácia a celovečerná verzia tohto snímku zrejme nikdy nevznikne. Ale ako súčasť projektu, režisérov R.Rodrigueza a Q.Tarantina - "Grindhouse" je táto fiktívna upútavka povšimnutiahodný tvorivý úlet. *** ()

Reklama

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Danny Trejo je borec borců, tady to dokazuje - když se s padrem po boku mstí. Kdyby se tohle zfilmovalo jako celovečerák, byl by to správný akčňák, takový, jaké se dnes netočí (tímto netvrdím, že dobré akční filmy dnes nenajdeme)... Je to něco jiného, tohle zavání béčkovostí, předvídatelností a velice jednoduchým příběhem, a to je na tom to pravé ořechové... ()

Kiki-Jiki 

všechny recenze uživatele

Možná to nejlepší z celého projektu Grindhouse a nejspíš nejlepší "krátkometrážní film", co jsem na ČSFD hodnotil. Fiktivní trailer s oblíbenou geodetickou pomůckou v hlavní roli. Dobrá zpráva je, že se nakonec dočkáme i celovečerního filmu, i když to tak zpočátku nevypadalo. Ovšem datum premiéry 19. 8. 2010 je nereálné, neboť americká premiéra byla odsunuta na září. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Vím, že se jedná o profil video filmu, jenže ten nevznikne, protože projekt GRINDHOUSE neměl úspěch, a tak hodnotím trailer, pioněvadž ostatní fake-trailery z Tarantinova/Rodriguezova dvouprojektu zde mají svůj profil._____ Jinak upoutávce škodí to, co PLANETĚ TEROR - přiliš digitálních zásahů poškozujících vzhled "snímku", což vynahrazuje velká spousta eklektických pubertálních fórků. Jasně, že tohle má největší potenciál k tomu, aby se to natočilo, protože postava MAchete má svou historii, jenže pokud nej. scény v upoutávce jsou přebrané z DESPERADA, tak se zároveň i obávám... ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)
  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)

Reklama

Reklama