Reklama

Reklama

Pappa Mia!

  • USA About My Father (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sebastian je pozván na společný víkend k rodičům své snoubenky. Je tu ale jeden italský háček. Nemá totiž jinou možnost, než vzít na návštěvu do honosného sídla bohatých amerických snobů taky svého tátu. Italského imigranta, holiče z New Yorku, prostořekého obyčejného chlapíka klasického střihu, jenž se do moderní doby a do spořádané rodiny pracháčů ani trochu nehodí. Sebastian má strach z velké ostudy a moc dobře ví, proč. Z víkendu se stane souboj dvou zcela odlišných světů a ihned po příjezdu začne řetězec šílených situací a karambolů. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (37)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ty vole, v čem se to ten De Niro zase objevil? Ten chlap by měl vážně hodně rychle vyměnit svého agenta, jelikož v Hollywoodu nemá snad nikdo jiný tak obrovské výkyvy, co se týče kvality filmů, než jako právě mistr svého oboru, sám velký Bobby. Na této podívané je totiž prakticky až nemožné nechat nit suchou, jelikož se jedná o nevídanou šaškárnu, která nefunguje skutečně snad ani v jednom ohledu. Zápletka je tuctová, předvídatelná, nenápaditá, na to že se má jednat o komedii, tak jsem za celou dobu nezaznamenal ani jeden jediný vtipný moment, veškeré postavy se chovají opravdu šíleně trapně, především pak ty ze strany ústřední hrdinky, no a ani herecké výkony nemohu označit za nějak zábavné, i když zde by se ale asi malé pozitivum mohlo přeci jen najít, jelikož minimálně právě De Niro a pak i sympatický a výrazný Maniscalco dodávají filmu alespoň nějakou šťávu. Každopádně celá tato podívaná působí vážně nudným, velmi často až nesoudně trapným a skutečně otřepaným způsobem, naštěstí je to ale tak krátké, že se to dá přežít bez nějaké větší újmy, a kdo má rád opravdu, ale opravdu hodně nenáročné filmy, tak si to možná i může užít, nicméně nic to nemění na faktu, že prostě Pappa Mia! Nenabízí vážně nic, za co by ten snímek stál za pozornost. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nebyť dobre obsadeného CZ dabingu, tak si to ani nepustím, lebo z traileru mi to pripomenulo De Nirovu Fotr je lotr sériu, ktorá v humornej stránke príliš tlačila na pílu do takej miery, že mi to pripadalo trápne a vôbec som sa pri nej nezasmial. V tejto komédii našťastie tak prehnane trápne fóry nie sú. Je to vlastne dosť sentimentálny film, takže mnohým to bude pripadať asi nudné. Mňa to bavilo. Neznámy Sebastian Maniscalco v hlavnej úlohe je pohodový sympaťák a De Niro tu nehrá nevrlého dedka za každú cenu, ale stále sa drží v mantineloch uveriteľnej normálnej postavy dedka, ktorý ma holt iné zastaralé spôsoby ako jeho syn. Dokonca aj bohatá rodinka, nech je na prvý pohľad akokoľvek pošahaná, tak nakoniec vyznie sympaticky a happyend ústredného páru som si znova vychutnal, aj keď je plný klišé. Komediálna stránka funguje a aj keď som sa zasmial nahlas len párkrát (Roger that, Roger potešilo), tak celý čas som mal dobrú náladu. Výsledkom je pohodový film, ktorý si rád pustím znova. 6/10. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Priemerná rodinná komédia, ktorá nijako zásadne nevybočuje zo zaužívanej žánrovej šablóny a ktorá neprinesie absolútne nič nové. De Niro už v podobných komédiách účinkoval a asi by som čakal niečo sviežejšie a inovatívnejšie. Proste len jedna z ďalších komédií, pri ktorej si oddýchnete, ale to je tak všetko. 55 % ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Problém je, že se v tom filmu nic zajímavého ani vtipného neděje. Dvě rodiny se seznamují, všichni jsou na sebe hodní a příjemní, žádná zajímavá postava široko daleko. De Nirův děda kromě dvou menších průšvihů nic hrozného neprovede, snoubenci se snad ani nepohádají, no prostě nuda. A představitel Syna je takové herecké dřevo, že nechápu, kdo mu svěřil hlavní roli. Toho bych nepustil ani do ochotnického divadla. De Niro už má na kontě mnohem lepší komedie. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dle hodnocení jsem čekal slabší odvar, ale ve výsledku jde o příjemnou rodinnou komedii, která na Americké poměry se drží stranou, co se týče vulgarit, fekálností a šíleností, je to víc takový příjemný, úsměvný, ale dostatečně zábavný. Hlavní hrdina je pozván na víkend k bohatým rodičům své snoubenky a sebou vezmou i jeho otce, který je tak trochu obyčejný chlap a do rodiny pracháčů úplně nepatří, ale díky tomu je to celkem vtipné. Nejvtipnější postava je bratr, který je takový ten typický šmejd a má nejlepší hlášky( ten mě fakt hodně bavil) a taková večeře s pávem měla taky něco do sebe. Párkrát jsem se zasmál, jde o feel good komedii pro nenáročné, ale zároveň pro všechny. 6/10. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie začalo 21. septembra 2021 v Mobile v Alabame a trvalo jeden mesiac. (Arsenal83)
  • Česká distribuční společnost Bontonfilm udělala na svých Facebookových stránkách před uvedením filmu do distribuce anketu, aby diváci hlasovali o distribučním názvu filmu. Na výběr bylo Pappa Mia! a Táta na zabití. Zvítězil název Pappa Mia!. (Azurose)

Reklama

Reklama