Reklama

Reklama

Aristokratka ve varu

  • Slovensko Aristokratka vo vare (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hrabě Frank Kostka (Hynek Čermák), jeho žena Vivien (Tatiana Dyková) a jejich dcera Marie (Yvona Stolařová) žijí na svém rodovém zámku Kostka. Udržovat zámek v chodu jim pomáhá hospodyně paní Tichá (Eliška Balzerová), údržbář Krása (Pavel Liška) a kastelán Josef (Martin Pechlát). Původní zájem návštěvníků zámku o kletbu komtesy Marie už netáhne jako dřív, což Marii vůbec nevadí – alespoň má dostatek času na svého Maxe (Zdeněk Piškula), šlechtice z vedlejšího zámku Hvězda. Frank je ovšem v koncích, není dost peněz ani na výplaty, ani na potřebné opravy. A právě v tu chvíli se objeví dcera právníka Bendy Deniska (Simona Lewandowska), která rozvíří poklidné vody rodového sídla… (Evolution Films)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (97)

pafka 

všechny recenze uživatele

Je nekolik veci, ktere srazi film do kategorie “sracka”. Prvni he hudna a doprovod ve scenach, kde to je jako v sitcomu na Nove. Pak velmi lacine sceny, ktere jsou zbytecne, podlezave a debilni. A chovani postav je casto takove, ze se tomu neda verit a je to proste priblble dejem mnohokrat. Ale zase se tam, kupodivu od stejnych tvurcu, najit nekolik vypointovanych scen, ktere byly velmi povedene a vtipne. Nejpis je to sesite horkou jehlou a je to skoda, protze z toho by se dalo cerpat a sami herci by mohli hodne pomoci s dialogama. Jenze prace kvapna, malo platna. ()

Reklama

fafejt001 

všechny recenze uživatele

Dyková   a  Čermák    dosti  přehrávali  . Liška  i  Pechlát  ,   hráli  stále  na  jedno  brdo  a  Simona  L.  místy  až  trapná  . Svatba  na  zámku   poněkud  mimo  mísu  a  Helena  V.  tam  měla   podivný  štěk  .  Pro  mne  horší  než  jednička ,  tedy  Aristokratka .  A  pořád  tam  v  jednom  kuse ,   hrála  ta  lehce  přihlouplá   hudba  . Všeho  moc  škodíííí !      Prostě  slabota .  Díky  Yvoně  dám  * a  třičtvrtě .  Bude  i  trojka  ???  Snad   néééé . ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Lepší průměr, oproti jedničce i vtipnější a svižnější, k čemuž přispěla nejen nová postava, ale i svěží hudební doprovod (namísto klasiky v předchozím filmu). V podstatě jediný problém jsem měl, stejně jako u jedničky, s absencí časového zařazení. Oba filmy se totiž neodehrávají v současnosti, nýbrž v devadesátkách, kdy je např. princezna Diana ještě živá. Patrné je to z připraveného náhrobku Marie, která je zde narozená tuším už v roce 1978. Jednu hvězdu přidávám za divácký úspěch, který městské kino v mém současném působišti nezažilo dobrých 12 let... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že první aristokratku jsem poprvé neocenil nijak vysoko, a vlastně ani další promítání nepřineslo žádný nadšení. Jak jsem psal. Bláznovina, která mě ale díky hercům docela bavila. Dvojka je ale o něco horší. Chybí příběh. Navíc těch vtipů je tady pár, a některý jsou navíc trapný. Takže ty tři hvězdy budou tak maximum. A to nadhodnocuju. 50%. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • „Potřeboval jsem najít pořádnou vichřici a nakonec se mi to mezi dvě stě dívkami podařilo. Dnes už můžeme říct, že role Denisky se naprosto skvěle ujala Simona Lewandovska. Její tak trochu neukočírovatelná postava rodině Kostkových a zámeckému personálu pořádně zamotá hlavu,“ uvedl režisér snímku Jiří Vejdělek. (SONY_)

Reklama

Reklama