Reklama

Reklama

Anakonda: Honba za krvavou orchidejí

  • USA Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid (více)
Trailer 2

Skupina vědců se vydává do džungle za vzácnou orchidejí, která je údajně klíčem k věčnému mládí. V močálech však číhá nebezpečný had. K výrobě revolučního regeneračního a omlazovacího přípravku je zapotřebí látky, kterou obsahuje jeden druh orchideje. Potíž je v tom, že kvete jen jednou za sedm let, a to pouze na jediném místě na světě, kdesi na Borneu. Majitelé velké farmaceutické firmy se rozhodnou vyslat do oblasti malou výpravu pod vedením ctižádostivého přírodovědce Jacka Byrona. Je období dešťů a výprava jen s obtížemi sežene loď, která by se vypravila do džungle. Cesta neprobíhá příliš hladce. Nejprve jednu členku výpravy po pádu do vody málem sežere krokodýl. Potom dojde k poruše kormidla a loď se zřítí do vodopádu. Kapitán lodi Bill se mobilem domluví s kolegou, aby pro ně přijel, nikdo si však nevšimne obrovské anakondy, která kolem nich už nějaký čas krouží... (Nova Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (259)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný film "Anakonda" ktorý bol natočený v roku 1997 a hlavnú úlohu v ňom stvárnila herečka Jennifer Lynn Lopez je v rámci snímkov o vraždiacích plazoch nadpriemerná záležitosť. Oficiálne pokračovanie z roku 2004 "Anakonda: Honba za krvavou orchideou" je na tom o trocha horšie. Znížil sa rozpočet, zmenil sa režisér a chýba aj sexi J.Lo. Ale i napriek tomu to bolo celkom fajn. Americká vedecká expedícia za kvetmi vzácnej liečivej orchideie na Borneo, ktorú skoplikovalo niekoľko obrovských ľudožravých hadov ma nesklamala. ** ()

jondzavid odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozne trapné pokračovanie, ktoré je miestami tak debilné, že sa dá na ňom zasmiať, ale aj napriek mojim béčkoidným očakávaniam ma tu nič a nikto (ten casting bol fakt príšerný - už tam tuším len Eskimák pardon Inuit chýbal a bolo by to correct) nezaujal. A tú jednu * by som nedal, ani keby to išlo priamo na videotrh, kde sa podobne kvalitné snímky (aj keď aj taký Pytón sa mi páčil viac) lepšie uplatnia. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Davová idiocie opět útočí. 26%? Tenhle díl Anakondy samozřejmě není žádná katastrofa. Je v mnohým lepší, než ten předchozí a hlavně má charismatickýho hrdinu v podobě Johnnyho Messnera, kterej nikdy nezklame. Dwight H. Little je navíc moc dobrej režisér na to, aby ten film nechal klesnout pod určitou laťku. Prostě špičkově udělanej film o obřích hadech. Nic víc, nic míň. Kdo čekal umění, je idiot a měl by se jít léčit. Nebo si jít vyhonit nad Pánem Prstenů a Avatarem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Anakonda: Honba za krvavou orchidejí“ na mě dýchnul takovou old school snahou o něco, co by mohlo být i dobrodružné, na což jsem asi v danou chvíli měl docela náladu. Navíc je vidět, že tu nebyl vyloženě mizerný rozpočet, a tak se i sem tam podařilo natočit něco, co bylo koukatelné. Za mě to rozhodně není až takový propadák, jak se na databázích tvrdí. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Proč Anakonda 2? No protože už ta předešlá rozvíjí velký potenciál - hadi se rozmnoží a můžou tak sežrat víc bezvýznamných herců na větší plošné rozloze a také se otevře prostor pro další stupidity, které jednička nepobrala, ostatní zaběhané šablony zůstávají. Jedna hvězda za E. Byrda, můj plán jít spát hned, jakmile bude sežrán, zhatil svým statečným bojem o přežití, a tak jsem vytrvala... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu je skoro vždy vidět Anakondu stojící na ocasu, podobně jako Kobra. Anakondy však tak silné svaly nemají a svou váhu by takto neunesly. (Mr.Hudson)
  • Anakondy jsou v drtivé většině scén vytvořeny za pomoci CGI – během scény kopulace hadů ovšem byla využita i animatronická loutka. Využívány také byly dvě zelené loutky anakondy, jedno modré hadí tělo a maketa hlavy – záběry s témito loutkami pak byly upraveny v postprodukci. Jedná se tak o poslední díl z tetralogie Anaconda, který využívá praktické efekty. (fiLLthe3DD)
  • Herec Mathew Marsden je v Anglii známý zpěvák, v listopadu 1998 se dokonce jeho singl „She's Gone“, který nahrál ve spolupráci s Destiny's Child, dostal na 24 UK Charts. Jako herec se ve své rodné zemi objevuje v seriálu Coronation Street. (imro)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama