Reklama

Reklama

Anakonda

Trailer

Obsahy(1)

Do hlubin amazonského pralesa se vydává výprava dokumentaristů, vedená profesorem Stevenem Calem, aby našla tajemný indiánský kmen Širašama. Cestou expedice neplánovaně získá dalšího člena, lovce Paula Saronea, který chytá hady pro zoologické zahrady a jeho loď uvízla v hustých kořenech. Paul jim vypráví indiánskou legendu o obrovském hadovi, události v džungli však dávají tušit, že by nemuselo jít jen o mýtus. Krátce po vyplutí se Steven ocitne v ohrožení života, když při pokusu uvolnit zaseklý lodní šroub vdechne vosu. Sarone provede tracheotomii. Zachrání mu tak život, znamená to však, že se výprava musí vrátit a dopravit Stevena do nemocnice. Sarone navrhne plavbu zkratkou, kterou prý dobře zná, a výprava v tísni neochotně souhlasí. Nový směr plavby se jim však stává osudným. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (400)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak Amazonia je plna kadejakej havede a veruze verim tomu, ze aj nejaka vyse 10 metrova anakonda tam kludne zije. Tento film je vsak ako -tak kvalitny, tocil ho totiz Luis Llosa /Specialista/, a tak sa pekne pohral s reziou. Scenar je na urovni : dokumentarna vyprava do Amazonie sa meni v boj o zivot. Herci teda nic moc, akurat Jon Voight sa tu objavil /otec Angeliny Jolie/, ale par dost nechutnych scen potesi hororoveho fandu. 69 % ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Je to naivní, blbé a stupidní céčko, co si budem povídat. Ale nenudí to, zasmějete se u toho, jako u málokteré komedie (pardon to je vlastně Thriller a Horor..) Jinak Jennifer má dvě krásný, velký, kulatý .......... kukadla. A s POMEM tak trochu souhlasím, Jon Voight je hl. záporák filmu! Kam se na něj hrabal ten velkej had. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ach jaj! A opäť tá nostalgia. Klasika kino béčka 90. rokov, keď ešte Jennifer Lopez nebola otrepanou témou - a prepáči mi, ale mňa vo filme oveľa viac priťahovala sladučká Kari Wuhrer, Ice Cube hrával vo filmoch len sporadicky, Owen Wilson ešte nebol hviezdou, Danny Trejo bol len hercom na pár záberov a Jon Voight bol známejší ako jeho dcéra Angelinka. Mňam mňam zábava. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Dámy mají rády pevné objetí, jenže tohle bývá zpravidla to poslední. A třeba taková Jennifer Lopez se bude zuby nehty snažit, aby to nebyl její případ. I když tuší, že z antropologicko-filmařské expedice v Amazonii, která pátrá po domorodém kmenu, zbude jen torzo. Tajemně přitažlivý deštný prales, pestré osazenstvo lodi, jeden posedlý lovec, gigantické nebezpečí ve vodě. Rozehrané by to bylo dobře, že by nevadil ani prostý příběh a hloupoučké dialogy. Jenže jakmile dojde na nějaký konflikt (ve vodě i mezi posádkou), podprůměrný tvůrce Luis Llosa netuší, co dělat. A nabízí jednu hloupost za druhou. Tehdy (1997) jsme nicméně hltali záběr z nitra hadího jícnu nebo efektní útok nad vodopádem. Triky jsou kolísavé kvality, dnes (2017) spíš úsměvné, ale dá se to snést. Celkově je to přímočaré, pokleslé a hlavně krátké. Pořád ale funkční. Z herců potěší snad jen pokroucený lovec Jona Voighta, zbytek je za statisty. Přepálené tři hvězdy. PS: Ten „obrácený“ vodopád je fakt cool. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

J Lo opravdu není pěkná a proto jsem moc přál anakondě, aby se dobře najedla, obzvláště díky jejímu tučnému zadku by měla vystaráno na pěkně dlouho. No, dá se na to koukat, pozdě v noci, když nic jiného nedávají, aby se člověku lépe spalo. Bez napětí, bez atmosféry, bez strachu, oddychovka. Btw: Digitální anakonda nešla zabít skoro nijak, zato na tu gumovou stačila sekyra :-) ()

Galerie (66)

Zajímavosti (19)

  • Film je uveden v seznamu 100 Most Enjoyably Bad Movies Ever Made v knize THE OFFICIAL RAZZIE® MOVIE GUIDE od zakladatele "Golden Raspberry Award" Johna Wilsona. (PußyMagnet)
  • Během natáčení jedné scény zkratoval pult na ovládaní počítačem řízené anakondy a had byl zcela mimo kontrolu filmařů. Některé záběry jsou použity ve filmu. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama