Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená věcička! Film si nehraje na nic co není. Chce pobavit a to se mu v mém případě povedlo dokonale. Dobrý příbech podresluje skvělá muzika. Jackson a Carlyle jsou opravdu dvojka k pohledání, ale šlape jim to dobře. A na Emily Mortimer je radost pohledět. Tak vypněme mozky a hurá do toho!!! ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pohodovka, která nastartuje, zařadí rychlost a pak už se jen řítí do cíle. A všechny ty kola, kterými projela, jsou stejně rychlé, zajímavé a zábavné. Ano, taková je Formula 51... Zajímavosti: Pamatujete na červené pilulky? Tak tomu se říká "být posraný až za ušima" :-) 70% ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Výrazná inspirace Ritchiho filmy je patrná na každém kroku. A i když to není úplně "ono", tak já se fakt pobavil (S.L.Jackson a R.Carlyle byli v úžasný pohodě a Emily zase moc pěkná). Jestli byl do dneška "Podfu(c)k" film s největším výskytem "fucků" na minutu, tak už není :) ... Při přidělování hodnocení je to přesně to rozhraní - 70%. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná, zábavná, ale ne zas tak vydatná drogová jízda, na níž je nejzábavnější to, že se snaží odůvodnit distribuci drog po celou dobu stopáže filmu, ale na to vícekrát rozbít hubu skinům / náckům žádné argumenty rozhodně nepotřebuje. A to je upřímně skvělé, přátelé. P. S. Samuel L. Jackson je naprosto pohodovej jako vždy, ale Robert Carlyle totálně vládne scéně jednak svou britskou angličtinu, a jednak hláškami, co s její pomocí dokáže vykouzlit… ()

noby 

všechny recenze uživatele

Slušný, trochu drsný akčňák s trochu drsným humorem z prostředí všemožných postaviček „podsvětí“, které se ovšem v tomto filmu silně angažují i v obyčejném „světě“. Kdo čichá Ritchieho, není daleko, ale sprostá kopie se nekoná. Ač 51st State není tak vypiplaný, v civilnosti postaviček a některých vtipech umí být i lepší. I meant to take care of him, not fuckin take care of him! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Zpěváka Meat Loafa navrhl do role Lizarda producent Andras Hámori. (Terva)
  • Felixe DeSouzu (Robert Carlyle) nosí celý film červený dres týmu FC Liverpool s číslem 9 a jménem Fowler. Fotbalový hráč Robbie Fowler patří mezi nejlepší střelce Premier League; za FC Liverpool vstřelil 128 gólů. Za tento tým hrál v letech 1993-2001 a 2006-2007. (Yardak)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno