Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Wayansovic famílie se zase řádně zhulila a natočila další šílenost, ve které dokáží uplatnit své komediální vlohy. Jsou to sice svým způsobem totální magoři, ale až na pár výjimek dokáží skoro vždycky slušně pobavit. Těch jejich umělých ksichtů by si sice všimnul i retard, ale tak ono se o logické zápletce v jejich podání nedá mluvit skoro nikdy. Každopádně jejich taneční kreace na diskotéce jsou nezapomenutelné – to se musí nechat. Míra humoru tu má sice značné výkyvy, ale nějak výrazněji jsem se nenudil. Je však jasné, že smysl a úroveň jejich humoru nesedne každému. Tihle šílenci však mají u nás vždycky „dveře otevřené“… ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Od tohoto snímku jsem neočekával naprosto nic a pustil si ho náhodou, ale o to více jsem byl příjemně překvapen. Neztotožňuju se s většinovým hodnocením většiny z vás, já se u tohoto snímku bavil. ( a to přesto, že tento typ komedií opravdu nemusím, tak toto je světlá vyjímka). Jasně, snímek by mohl být o dost kratší a poslední čtvrtinu mohli tvůrci " vcucnout" max do 5 minut, ale celkově mně snímek sedl. Hlavnímu duu Shawn a Marlon Wayans to skvěle šlape. 3a 1/2*. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Průměrná americká komedie, která ale opravdu pobaví. Nemám ráda styl humoru, který je trapný a nechutný. Tady je to ale v přiměřeném množství (snad jen kromě scény v restauraci). Je to originální. Ústřední dvojice k sobě perfektně pasuje a skvěle spolu spolupracují. Jako hloupé blondýnky jsou skvělý, i když i slepí by poznal, že to není původní dvojice. Ale při sledování jsem se několikrát zasmála od srdce. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Ať si o téhle komediální slátanině myslíte co chcete, jedno se jí upřít nedá – ať je jakkoliv blbá, trapná a tupě vykonstruovaná, tak je parádně zábavná, vtipná a odpočinková... Dvojice Wayansů v hlavní roli má skutečně komediální talent a i když vtípky (naprosto zbytečně) občas přestřelí, pořád je na co koukat a čemu se smát.... Bavil jsem se skvěle – chcete-li střeštěnou oddychovku, můžu jenom doporučit... ()

Reckon odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsem byl donucen sledovat v autobuse, když jsme jeli se školou z Londýna. Naštěstí mě před tou komediální smrští zachránila knížka a mp4. Viděl jsem pouze už asi "legendární" scénu tzv. toaletovou (nechcu být sprostej). Je mi skoro líto kamaráda, který seděl vedle mě a měl pouze hudbu na pomoc, takže to v něm zanechalo hluboký zážitek. (1/10) Ta jedna je za odvahu tohle natočit. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (13)

  • Příjmení "Vandergeld" je německé a znamená "z peněz". (HappySmile)
  • Snímek se umístil na 17. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném od čtenářů časopisu Empire. (orkadimenza)
  • Věta Terryho Crewse "Ó můj bratře, dostaneš svou vlastní", kterou říká Shawnovi Waynesovi předstírajícímu, že je poslíček na parkování aut, je převzata z reklamy, která v 80. letech často běžela na Black Entertainment Television. (HappySmile)

Reklama

Reklama