Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Příběh až podezřele připomíná Nebezpečnou zásilku, takže o originálnosti nemůže být řeč. Navíc jako správná teenage komedie nabízí pár fekálních vtipů, detailní pohled na celou ženskou zoo - tedy i s bobříky - a samozřejmě i tunu trapností a plejádu herců, kteří si přímo říkají o pořádnou šikanu. Co na tom, že se pár vtipů povedlo, to se povede i každému druhému hororu. Tu druhou hvězdičku dávám za fakt, že to aspoň není tak trapné jako American Pie, Snowboarďáci s Rafťákama a další skvosty. . . ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Nejlepší z typických teenage komedií - a to naprosto bez debat. Sympaťáci jsou sympatičtí, lump je odporný, hňupové šikanovaní a vlastně všechno tady funguje tak jak by mělo. Zajímavé postavy, příjemní herci v čele s Meyerem + perfektní!! soundtrack. To všechno citelně převyšuje těch pár trapných nechutných fórků. ()

Reklama

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Nevím jak vy, ale já se pobavil. Seann William Scott tu podává asi nejlepší herecký výkon své kariéry a celkově se jedná o takový ostřejší prcičky. A to tím, že je tu jeden degen vedle druhýho a všechno je to dost ovlivněný tím, že to vypráví největší mamlas na světě, jménem Barry. Jinak je to docela příjemná jízda. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdykoli odmítneš sex, podvádíš sám sebe." Nikdy bych se nepodvedl, takže sex s modelkami zásadně neodmítám. Kdyby za mnou přišla Beth nebo Tiffany a nabídla mi svoje tělo na hraní, tak bych do toho šel. Nejsem totiž vybíravej a nechtěl bych, aby na mě byl pinďa naštvanej. Navíc jsem dozvěděl, že sex se dvěma holkama není podvádění, protože se vzájemně neutralizujou. To je velká myšlenka. Taky jsem zjistil, že existuje análně vyvolaná ejakulace a to si rozhodně nenechám projít mezi půlkama. Na to jsem moc konzervativní. Takže kromě trochy sexu, hodně kecání o sexu, pár povedenejch fórků a jednoho vědecky provedenýho skoku autem, je to vlastně o ničem. Ale stejně mě to celkem bavilo. ()

jahol 

všechny recenze uživatele

Na "puberťáckou komedii" velmi příjemné... líbilo se o trochu víc než Prcičky I a mnohem víc než jiný podobný taškařice... pravda je, že hodnocení v této kategorii bych měl asi nechat jiným.. silné 3/5... už kvůli kočce Amy Smart...a postavě D.J. Quallse. Pár fórů (krmení hada, staříkova erekce) je opravdu hodně dobrých, pár postav připomíná ty lepší z Malé velké Británie (natočené až později) (recepční v motelu, ale i duo staříků), prostinký děj nevadí, protože jde o atmosféru a ta je ve školním autobuse většinou výborná. Jen ten úplně hlavní hrdina mi neseděl, připadal mi tak o deset let starší a Amy bych mu nedal... to už bych ji zkusil ukecat sám jako zkušený padesátník... ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Josh (Breckin Meyer) vytáčí před hovorem s Tiffany (Rachel Blanchard) v Texasu sedm číslic. Ve skutečnosti se ale při volání do Texasu vytáčí čísel jedenáct. (filmsim)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama