Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

sonnak 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že jde jen o nadprůměrnou teen komedii, jenže zatímco většinou je ve filmech tohohle žánru dobře napsaných a opravdu bavících postav pomálu, tenhle film nabízí: 1) neskutečně zábavného pošuka Rexe v podání Marsdena; 2) totálního pohodáře a sympaťáka Lance; 3) magory Andyho a Randyho; 4) krásnou, sympatickou a moc sexy slečnu Felicii; 5) mistra sarkasmu Greena a nakonec hlavního hrdinu, který mi sice příliš nesedl, ale ne zase tak moc, aby to zkazil. Navrch je tu samozřejmě pár trapných a fekálních scén a hlavní příběhová linie nestojí absolutně za nic, ale tak už to bohužel bývá. Tenhle film dělají "vedlejší" postavy a hvězdičky patří jim :) ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení v podobě (nejen) teenagerovské komedie. Opět jsem neočekával nic než jen obyčejnou komedii s uhozenými vtipy, ale nestalo se tak. Tedy abych to uvedl na pravou míru, tak té uhozenosti tam je dostatek, ale film dokáže opravdu pobavit. Příběh není vůbec špatný a na komedii je vlastně vydařený. ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Sex drive je skvělá teeneger komedie u které vypnete a skvělé se odreaguejte. Po dlouhé době komedie u které jsem se popadal smíchem za břicho. Herecké obsazení je moc milé, příjemné, krásné a hlavně vtipné. Snad snímek vydělá víc než doposud, protože si to zaslouží. Opravdu velmi příjemné překvapení a všem doporučuju. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Přijeď za mnou a budeš mít jízdu se vším všudy….. Je mu 18 a ještě neměl holku. Tak se z lidí stávaj teplouši. Ještě že má kámoše (zajímavá role pro C. Duke). Komedie, která pobaví a nesnižuje se ke zbytečným ,,vopruzárnám“. Prostě jde jen o to, vyvenčit brko. Dojde i na trapné situace, ale to k životu patří. A ti, kterým je tato komedie určená především, by mohli vrnět blahem. A včas zjistí, o čem ten chlapskej život opravdu je. PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zábavná teen-komedie se skvělym Pontiacem GTO a hromadou pěknejch buchet. Od začátku to svižně ubíhá k očekávanýmu finále, žádný velký překvapení se nekoná, ale to celkem nevadí. Prostě jsem se pobavil, i když se nemůžu ubránit pocitu, že se z toho dalo vyždímat víc. Jinak jsem viděl "normální" verzi, ale určitě se budu chtít časem podívat i na director´s cut... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Hoci putoval film do kín s prístupnosťou R, bol natočený podľa románu pre mladých. (Raccoon.city)
  • Kapela, ktorá vystupuje na amišskom festivale Rumspringa, je Fall Out Boy. Objavuje sa aj v poslednej scéne behom tituliek. (QooBo)
  • Dva asistenti výroby strávili dva dny věšením všech bot na strom, na který pověsili boty v celkové hodnotě 1 000 amerických dolarů. (veronikajel)

Reklama

Reklama