Reklama

Reklama

Bubba Ho-tep

Trailer

Obsahy(1)

Elvis žije. Tedy jestli se tomu tak dá říkat. Spíše jen přežívá s podivným výrůstkem na penisu v domově důchodců. Zde právě začíná obcházet egyptská mumie, která ze staroušků vysává jejich duše. Sebere Elvis ve starém těla dost sil na to, aby mohl s pomocí svého přítele Jacka, který si myslí, že je exprezident Kennedy, zastavit běsnící mumii? (Vitason)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne originalni film. V nejakym zapadlym senatoriu zije tajne starik Elvis Presley ve vybornem podani Bruce Campbella a spolecnost mu tam dela jeho kamarad JFK, kterymu vubec nevadi, ze Kennedy nebyl cernoch. Uz tohle samo o sobe je dost uchylny, ale prihodte k tomu ozivlou egyptskou mumii a nastvanyho EP a JFK, ktery se rozhodnou ji znicit. Nejvic me dostala scena kdy se oba duchodci po spouste priprav konecne zvednou a dou na mumii. Vybornej namet, hudba, Campbell, hodne malinko hororu a skvelej cernej humor a mame tu 5*. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hororová komedie, která staví na pomalém tempu, parádních hereckých výkonech a na skvěle se hodící hudební složce. Nemůžu opomenout vtipný dialogy a spoustu výživnejch hlášek. Já osobně bych to řadil do žánru komediální drama, který je lehce řízlý hororem. Místy vtipný, místy smutný. Každopádně zábavný. Ikdyž se to odehrává v domově důchodců kde většinou lidem moc do smíchu není. A do toho všeho mumie. No prostě šílenost, která stojí za vidění. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Prapodivný kousek, tenhle film - kdybyste chtěli přesvědčit své rodiče či prarodiče, aby se vzdali pohodlí svého domu a zvolili pobyt v seniořím útulku, "Bubba Ho-tepa" jim jako náborovou agitku nepouštějte. (SPOILERY!) Pravda, mohlo by je zaujmout těsné sousedství různých celerbrit jako ex-prezidenta JFK (kterého někdo přebarvil načerno) nebo Elvise, co navzdory všeobecným předpokladům neodletěl s ufounama v talíři, ale přežívá v domě duchů s chorobou na pinďourovi. Právě tahle dvojka penzistů si musí poradit s nálety obřích chrobáků skarabeů a s mumií, co krade duše nebohých gerontů skrz různé tělní otvory. Ale jak pravil Elvis: "Nikdy... ale NIKDY neser Krále!" Mix komedie a horroru kupodivu nepostrádá i jakousi melancholicky přemýšlivou složku převážně na téma lidské důstojnosti. Milovníci absurdity si přijdou na své, milovníci Bruce Campbella jakbysmet, osobně ohrnuji nos akorát nad hudbou, která imho filmu ubírala grády - vůbec se sem nehodila. 77% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Elvis žije! Dožívá ve starobinci kdesi v Texasu a trápí ho nádor na péru. A nejen to. V domově důchodců je s ním zavřený i John F. Kennedy. Místo kusu mozku má voperovaný pytel s pískem a kůži mu nechali napustit do černa, aby ho lépe ukryli. Společně se postaví mumii, která po nocích brázdí chodby jejich domova a na stěny záchodků píše, že faraon žere oslí bobky. Tohle prostě nevymyslíš. 80% ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Dnes som akurát dopozeral Bubba Ho-Tep a musím povedať že sa jedná o najlepšiu komédiu a strochu hororovej atmosféry. Bruce Campbell alias Elvis Presley žije v domove dochodcou pretože prežíva veľmi obtiažnú chorobu na penise má nejaký výrastok. Lenže v tomto domove dochodcov sa začnu diať zvláštne veci totiž vždy v noci tu po chodbách chodí múmia ktorá vysáva zo starých ľudí duše aby bola silnejšia. Kamarát Elvisa Kennedy chce vymysliet plán ako zastaviť túto besniacu múmiu a spolu s Elvisom ho aj vymyslia. Bruce Campbell hláškuje ako o život tu je dokaz: Nikdy neser Elvise. Takže koniec mi prišiel dosť dobrý zapálenie benzínom mumiu a tá horela :D. Nakoniec Elvis zomrie. Ten soundtrack mi prišiel dosť dobrý, neviete niekto ako sa ten soundtrack hudba na konci volá? ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Před tím, než Campbell kývl na roli Elvise, měl jen jedinou otázku na režiséra: "A hodláš ukázat ten penis?" (pokud uvidíte film, pochopíte o čem je řeč) (Elisebah)
  • Film se točil v opuštěné nemocnici pro veterány poblíž Los Angeles. (BoredSeal)

Související novinky

Mé jméno je pořád Bruce

Mé jméno je pořád Bruce

20.01.2010

Dobrá zpráva pro fanoušky Bruce „Swallow This!“ Campbella. Vrátí se a bude válčit s dalším hororovým monstrem, tentokrát mnohem klasičtějším. Ano, malá kultovka My Name is Bruce, která alespoň zlehka… (více)

Lucas vs Elvis

Lucas vs Elvis

12.08.2008

Není to ani týden, co George Lucas začal mluvit o pátém dobrodružství Indiana Jonese, a už teď si chystá náhradní program, kdyby mu to nevyšlo. Slavného archeologa ale úplně opustit nehodlá. Shia… (více)

Reklama

Reklama