Reklama

Reklama

Bubba Ho-tep

Trailer

Obsahy(1)

Elvis žije. Tedy jestli se tomu tak dá říkat. Spíše jen přežívá s podivným výrůstkem na penisu v domově důchodců. Zde právě začíná obcházet egyptská mumie, která ze staroušků vysává jejich duše. Sebere Elvis ve starém těla dost sil na to, aby mohl s pomocí svého přítele Jacka, který si myslí, že je exprezident Kennedy, zastavit běsnící mumii? (Vitason)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Claw 

všechny recenze uživatele

Nádhera!! Já v tom filmu vidím něco naprosto jiného, než většina zúčastněných tady... Podle mě se jedná o filosofické dílo, hodně smutné a hodně k zamyšlení o stáří, smyslu života a umírání... Samozřejmě nechybí cool hlášky, občas dobrý nápad... ale celý ten nádech, úžasná hudba a pomalé tempo, to celé vytváří atmosféru nekonečného čekání seniorů v LDNkách na smrt. Vzpomínání na mládí, na rodinu, na děti... Základní otázky smyslu života se zde objevují podle mě častěji než vtipné hlášky. Buď film nechápu já, nebo ostatní, každopádně je to špička... Herecké výkony, hudba, tempo, napětí, hlášky, kecy... Pro mě geniální dílo s filozofickým přesahem... /100% + FILM ROKU + TOP 10/ ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Extrémně zábavná mírně hororová komedie plná absolutně geniálních nápadů a hlášek a s famózním Brucem Campbellem v roli zkryplenýho a starýho Elvise Presleyho, co si to i s výrůstkem na ptákovi jde vyřídit s Mumií, která otravuje jeho sanatorium, bezdebat to je nejlepší a nejzábavnější Bruceova role do Evil Deadu a jeho nejlepší a nejzábavnější film od Evil Deadu. A abych nezapoměl - Never... but never fuck with the King. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

No a pak že byl Elvis Presley "jenom" král rockenrollu a věčně zdrogovaná hvězda. Nikdo by asi neřekl, že se dožil pokročilého věku a na stará kolena bojoval v domově důchodců a ještě s nádorem na penisu proti oživlé, duše-vysávající mumii za pomoci černošského JFK. Zní to celé neuvěřitelně, ale zásluhou komorní výpravy, výtečných herců a nesmírně úderného humoru to funguje takřka dokonale. Hlavně v druhé polovině se z toho vyklubala jedinečná oddechovka a některé hlášky mají na to stát se kultovními (a že jich je!). Ale především .... - Bruce Campbell is FUCKING KING!! 75% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se film jeví jako nudnější film s né příliš zajímavým vyprávěním od Elvise, ale postupem času jsem si jeho postavu tak trochu zamiloval a ke konci jsem hlavní kladnou dvojku žral. Bohužel záporák coby mumie nebylo úplně to pravé, ale co bychom také chtěli do praštěného filmu že? :-) Potěšila i poměrně dost dobrá hudba, která dotváří příjemnější zážitek. Lepší průměr. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Prapodivný kousek, tenhle film - kdybyste chtěli přesvědčit své rodiče či prarodiče, aby se vzdali pohodlí svého domu a zvolili pobyt v seniořím útulku, "Bubba Ho-tepa" jim jako náborovou agitku nepouštějte. (SPOILERY!) Pravda, mohlo by je zaujmout těsné sousedství různých celerbrit jako ex-prezidenta JFK (kterého někdo přebarvil načerno) nebo Elvise, co navzdory všeobecným předpokladům neodletěl s ufounama v talíři, ale přežívá v domě duchů s chorobou na pinďourovi. Právě tahle dvojka penzistů si musí poradit s nálety obřích chrobáků skarabeů a s mumií, co krade duše nebohých gerontů skrz různé tělní otvory. Ale jak pravil Elvis: "Nikdy... ale NIKDY neser Krále!" Mix komedie a horroru kupodivu nepostrádá i jakousi melancholicky přemýšlivou složku převážně na téma lidské důstojnosti. Milovníci absurdity si přijdou na své, milovníci Bruce Campbella jakbysmet, osobně ohrnuji nos akorát nad hudbou, která imho filmu ubírala grády - vůbec se sem nehodila. 77% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Rozpočet filmu byl něco málo přes 500.000 dolarů. (Chatterer)
  • Před tím, než Campbell kývl na roli Elvise, měl jen jedinou otázku na režiséra: "A hodláš ukázat ten penis?" (pokud uvidíte film, pochopíte o čem je řeč) (Elisebah)
  • Film se točil v opuštěné nemocnici pro veterány poblíž Los Angeles. (BoredSeal)

Související novinky

Mé jméno je pořád Bruce

Mé jméno je pořád Bruce

20.01.2010

Dobrá zpráva pro fanoušky Bruce „Swallow This!“ Campbella. Vrátí se a bude válčit s dalším hororovým monstrem, tentokrát mnohem klasičtějším. Ano, malá kultovka My Name is Bruce, která alespoň zlehka… (více)

Lucas vs Elvis

Lucas vs Elvis

12.08.2008

Není to ani týden, co George Lucas začal mluvit o pátém dobrodružství Indiana Jonese, a už teď si chystá náhradní program, kdyby mu to nevyšlo. Slavného archeologa ale úplně opustit nehodlá. Shia… (více)

Reklama

Reklama