Reklama

Reklama

Bubba Ho-tep

Trailer

Obsahy(1)

Elvis žije. Tedy jestli se tomu tak dá říkat. Spíše jen přežívá s podivným výrůstkem na penisu v domově důchodců. Zde právě začíná obcházet egyptská mumie, která ze staroušků vysává jejich duše. Sebere Elvis ve starém těla dost sil na to, aby mohl s pomocí svého přítele Jacka, který si myslí, že je exprezident Kennedy, zastavit běsnící mumii? (Vitason)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

joehot 

všechny recenze uživatele

Tak toto jsem si neskutečně užíval. Elvis a chlápek, který si myslí, že je prezident Kennedy (natřený na černo), zastavují v domově důchodců prastarou mumii, jež (nejčastěji) řitním otvorem vysává z lidí duši, aby ji mohla pozřít a její zbytky vys*at na záchodě, kde si z nudy čmárá hieroglyfy: Faraón žere oslí bobky... Bruce Campbell je jen třešnička na dortu. ()

Francik 

všechny recenze uživatele

Film výběrem tématu a zvolením různých stylů měl potenciál být nadprůměrný. Občas se objeví brilantní hláška, občas je vytěženo humorné z nastalých situací, výsledek je však daleko za možnostmi. Celý film jsem tak víceméně čekal, zda se neobjeví nějaký moment, který by děj zintenzivněl (nemusí jít o zrychlení či úchvatné obrazy), bohužel jsem však čekal marně. Proto dávám *** za nápad a co se vyvedlo. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem netušil, že Elvis dožil v důchoďáku a na sklonku života bojoval s mumií, co vysávala duše skrze anál... Spíše než komedie a horror je tenhle snímek hořké drama o umírání. Člověk se párkrát pousměje, to ano, ale o žádnou řachandu nejde, což je nakonec dobře. Film s výrazným přesahem do artu sází na hlavního hrdinu (Campbell je kouzelný a téměř k nepoznání), atmosféru, pomalé záběry a napětí, jak tohle všechno skončí. ,,Drž se a hlídej si anál!" ()

Lima 

všechny recenze uživatele

No teda...viděl jsem za svůj život leccos, ale doposud určitě ne J.F.Kennedyho s tmavou pletí, jak s Elvisem Presleyem pozorují penzistu, který má přes oči pásku Zorra mstitele a střílí dětskými pistolkami po mumii, procházející se po chodbách Domova důchodců :o) Totální šílenost, ne svým tempem a způsobem vyprávění, které díky zasazení příběhu do penzionu pro staré lidi plyne pozvolným dojmem, ale díky Coscarelliho originálním nápadům, vtipným postavám a situacím dovedeným zcela ad absurdum. A k tomu od dob Ashe nejlepší role Bruce Campbella, toho chlápka bylo radost sledovat, jak si svoji roli vysloveně užívá. Jestli tohle není kult, tak v budoucnu se určitě stane. Třešničkou na dortu je parafráze legendárního výroku J.F.Kennedyho - "Neptejte se, co může udělat váš Domov důchodců pro vás, ale ptejte se, co vy můžete udělat pro něj." :o) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nápad je tak strelený až to človeka zaujme. No kto by si bol pomyslel, že možno Elvis ešte stále žije a užíva si pohodičku niekde v domove dôchodcov? Len ten vred na prirodzení ho troška trápi... Avšak všetko len do času, kedy sa na scéne zjaví bláznivá múmia a začne všetkým okolo cucať duše. Dvaja odvážni starčekovia - Presley a JFK - tak zoberú záchranu do vlastných rúk... No poviem vám, niektoré situácie boli tak trápne a absurdné až som sa na tom pobavil. Asi na takomto princípe tu funguje zábava, baviť sa na uletenosti oboch postavičiek, ktoré sypú jednu hlášku za druhou. Netreba to brať príliš vážne, treba pustiť mozog na vandrovku a človek sa pritom slušne pobaví. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Rozpočet filmu byl něco málo přes 500.000 dolarů. (Chatterer)
  • Před tím, než Campbell kývl na roli Elvise, měl jen jedinou otázku na režiséra: "A hodláš ukázat ten penis?" (pokud uvidíte film, pochopíte o čem je řeč) (Elisebah)

Související novinky

Mé jméno je pořád Bruce

Mé jméno je pořád Bruce

20.01.2010

Dobrá zpráva pro fanoušky Bruce „Swallow This!“ Campbella. Vrátí se a bude válčit s dalším hororovým monstrem, tentokrát mnohem klasičtějším. Ano, malá kultovka My Name is Bruce, která alespoň zlehka… (více)

Lucas vs Elvis

Lucas vs Elvis

12.08.2008

Není to ani týden, co George Lucas začal mluvit o pátém dobrodružství Indiana Jonese, a už teď si chystá náhradní program, kdyby mu to nevyšlo. Slavného archeologa ale úplně opustit nehodlá. Shia… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno