Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Blbost, která se ale se svým cílem, Bondem a jeho sourozenci, seznámila velice dobře. Takže se strefuje do neschopnosti zloduchů zahubit agenta, když mají příležitost, dává tvář jindy bezejmenným obětem, nechává Powerse vědomě podléhat léčkám, ženy skládat se k nohám "bondovým" či pronášet postavy ostentativně blbé hlášky - protože v takových filmech se hlášky pronášet musí. Tím pádem se dá říci, že čím pitomější ta hláška je, tím lépe se trefila do předlohy. Konečně ukazuje agenta 007 skrze zdejší jeho alter ego jako totální anachronismus, který se jen zoufale přizpůsobuje nové době. Myers je úžasně slizký a chlupatý, je vlastně stejně vlezle vnucovaným sex symbolen jako Bond, jen více nucený a méně sexy. Ale ta zápletka - ta už parodií na Bonda asi ani není - ta z něj čerpá přímo. To znamená, že demaskuje, jak je Bond často pitomý. Je tak pitomý, jako Powers. Silné **. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

tento film mal jednu úlohu - rozosmiať diváka. ja som divák. mňa rozosmial. a bavil som sa dobre a úprimne. pozrel som si ho dokonca už dvakrát. a dvakrát som sa vynikajúco smial a zabával. nevidím dôvod, prečo by som ho neohodnotil kladne. navyše tento film sa venoval tomu, čomu snáď ešte žiaden akčný film - "ako veľmi trpia rodiny zločincov" ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Určitě ne první zhlédnutí] Dnes již komediální klasika, která je sice hluboce zakořeněna v 90. letech, ale dnes, téměř po dvaceti letech od premiéry, můžeme říci, že Mike Myers vytvořil hned několik legendárních vtípků, které tu s námi budou opravdu na hodně dlouho. Ať na sérii nadáváte jako na lacinou, nevkusnou komedii, která nejde pro prd-vtip daleko, rozhodně není lehké ji nepřehlédnout. 65 % ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si znovu pustil Špionátora,abych zjistil,jestli s odstupem času nezměním své hodnocení,ale faktem je,že pro to nemám důvod.Austin Powers mě pořád baví,Dr.Zloduch je bezchybný a nadšení Mika Myerse je brutálně nakažlivé.Nemění se ani můj názor na těch pár slabších momentů,pro které jsem nemohl udělit pět hvězdiček,naštěstí jich není mnoho,takže můžu s klidem říct,že mě i dnes film dokáže pobavit a rozesmát. ()

Desiree 

všechny recenze uživatele

Představte si, že znám člověka, opravdu živého a inteligentního člověka...nebudu jmenovat..., kterému se tento styl "humoru" líbí!!! Neuvěřitelné. Jestli se mi z něčeho ježí chlupy, tak je to zvuk polystyrénu, skřípání tvrdé křídy na plechové tabuli, vypsaná pastelka jezdící po papíře a Austin Powers a jeho odporné dialogy. Ta 1 * je za barevnost a celkovou výpravu, to muselo stát hodně práce i peněz. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Doktora Zlouna si měl původně zahrát Jim Carrey, ale musel odmítnout, protože byl vázán smlouvou k filmu Lhář, lhář (1997). (Terva)
  • Byly natočeny i tři alternativní konce, všechny se odehrávají v záchranném člunu. (PußyMagnet)
  • Když Vanessa sedí při poslední scéně líbánek vedle Austina, má přes levé prso červený papír. Je to proto, že na natáčení byli přítomní novináři, a tím se jim zabránilo nafotil Elizabeth Hurley nahoře bez. (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama