Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Z bláta, toho hutnýho sajrajtu telenovel a bezduchých tlacháren typu Rodinná pouta, přeci jen vzešel koukatelný seriál. Musím se přiznat, že právě u Redakce jsem to už vůbec nečekal, ale přeci se stalo. I přes toporné dialogy, do kterých když se zaposloucháte, je z nich patrná recitace, scénář je překvapivě vtipný, humor je nenásilný a docela dobře rozvržený. Herecky sice slušně zastoupené, ale ty naškrobený, toporný a našprtaný odříkávky se nevyhnuly ani takovým matadorům jako jsou Šteindler nebo Matásek. Jediný zcela naprosto přesvědčivý výkon tak podává vlezlá maminka Báry Kodetové – Zdena Hadrbolcová (ale to už je paní herečka). Vyděl jsem sice jen pár dílů, ale oproti Rodinným poutům, kde sem měl problém se zažíváním už po polovině první epizody a Pojišťovně štěstí, kde to jako mělo být dojemné a já to nějak neodhalil, má Redakce moderní šmrnc, slušnou grafiku a sázka na atraktivní novinářské prostředí tentokráte vyšla. Proto dávám 2 a 1/2 hvězdičky. Snad to připravovanýma dalšíma řadama nezprzněj. (P.S.: Tak zprznili!!!) ()

x_ander 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale na Redakci jsem svého času dost ulítával. Ačkoliv v ní je vidět všechno špatné, co si s sebou novácké seriály přináší, prostě jsem jsem si tak nějak zvykl a víceméně pravidelně každý nový díl očekával. Charismatičtí herci (Matásek, Navrátil, Zach), nevynucované vtipy, zkrátka do pohody. Redakce přece jen byla o level výš než Ordinace a jí podobné. Po první řadě šlo samozřejmě všechno do háje a už jsem to dál nesledoval, ale Kodetová prostě byla ultimátní milfka :) ()

Reklama

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Další důkaz, že seriály by se zde měly hodnotit po sériích. Dala bych klidně i 5 hvězd za díly, kde byla Kodetová! Seriál byl netradiční s dobrými herci, vztahy mezi lidmi zajímavé a prostředí redakce pro mě osobně velmi lákavé. Poté následoval krutý pád, kdy jsem se už ani nechtěla dívat, jak celá "věc" vlastně dopadne. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Veledílo to není, ale na Novu celkem koukatelné, ale jenom během první řady, pak se to propadlo do nesledovatelného. Zajímavé prostředí, ucházející herci, jen ty guest stars se svých partů nezhostili nijak úchvatně. Vztahy si ale mohli aspoň zde odpustit, nevím, proč naši scénáristé tam musí neustále takové hlouposti šroubovat. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

a hleďme, tak tady se ten připálenej ešus vecpal taky....mádl tebe je tady škoda....gou west.......já si tudle jentak sednul do čekárny u doktora (né že by mi neco bylo, to já jen tak vobčas dělám, nevobjednanej, zdravej jako rybička a pouštím lidi před sebe,,,pokud vám dělá dobře, když vám lidi děkujou, vřele doporučuju) a nejaka tehotna pani mi začala vočuchávat mladou frontu...že prej zbožnuje vuni novin a jestli by si mohla čuchnout..úchyla jedna ...rači sem se pred ni schoval na pány...znáte takový ty lidi co kaděj zásadně mimo domov? patřím k nim....doma ani kuličku..všechno to vodnosím do práce, do obchodaků, kin apo návštěvách..tak ušetřim za ty voňavky do mísy.....a nebudete verit co se přihodilo...rulicka byla prazdna a nebylo cim utřít...tak sem to vzal kulturní stránkou...jeden by řek že dospělí lidi dokážou přemejšlet,,,vydedukovat, když viděj že někdo de na wc s novinama a vraci se bez nich, co se asi mohlo stát.. (všichni ne)..ta pani stale nerozumela tomu, proč ji je nechci pučit a proč se tak podivně usmívám.. když sem ji oznámil, že došlo k havárii a že nejvíc to vodnesla helenka vondráčková tak to vůbec nepochopila.... hned nekomu volala a tlumočila tu zkreslenou informaci dál (lidi, a takhle vznikaj fámy )...a že prej noviny voněj...no jak kdy ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama