Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mahoney, mohutný Hightower, střelec Tackleberry, bláznivý Zed, imitátor Jones, dračice Callahanová, nesmělá Hooksová se tentokrát musí postavit nové výzvě, před kterou je postaví jejich velitel Lassard. Tou je program Občané na hlídce. Myšlenka celé akce je prostá: jedinou cestou, jak se lze vypořádat s pouliční zločinností, je angažovat prostého občana. Lassard se tedy rozhodl přivést vybrané dobrovolníky na policejní akademii, kde by se cvičili v technikách sebeobrany a boji proti zločinu po boku uniformovaných policistů. I tentokrát má však Lassard proti sobě a své občanské "domobraně" zarputilého nepřítele poručíka Harrise s jeho nohsledem a lichometníkem Proctorem. A tak zatímco Lassard odjíždí, aby se zúčastnil výročního mezinárodního sjezdu policejních náčelníků, převezme Harris velení nad Akademií a zcela záměrně a cílevědomě začne Lassardův projekt sabotovat. Jenže v příhodné chvíli Mahoney s kolegy a jejich civilní cvičenci ukáží, co v nich je. Předvedou Harrisovi a všem, jak dokáží využít svých nově nabytých zkušeností. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

kubilov 

všechny recenze uživatele

V době vzniku jednoznačně nejslabší díl, dokonce ani závěr to moc nevylepšuje. Čtyřka Policejní akademie pokulhává hlavně v nových postavách, které jsou jednoduše řečeno špatné, vždyť koho by bavil morbidně obézní černoch, debilní babka a spousta nevýraznejch a takřka zbytečnejch nováčků? Alespoň si Zed prožil lovestory a já se zasmál u scény s Badulou a jeho mrtvym bráchou. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celkovo štvorka nesklame, ale ani výrazne nepoteší. Je poznať, že téma policajnej akadémie bola už úplne vybrakovaná a nástup nových kadetov-civilistov tentoraz neprináša nič nové, ale aj opakovaným vtipoch sa dá smiať opakovane Veľa tomuto dielu pomáha návrat kapitána Harrisa a napraveného Zeda. Zed sám o sebe vždy dobre ťahal a prinášal more zábavy. Možno je to nakoniec aj moja najobľúbenejšia postava, pretože prešla najväčšou zmenou. Tiež ma potešil pohľad na Sharon Stone, ktorá bola príjemným spestrením. ()

Reklama

Davis81 

všechny recenze uživatele

Sérii jsem viděl několikrát, před mnoha lety....v cz....nyní v originále, je to o mnoho vtipnější než s dabingem....ostatně můj názor na dabing všeobecně je negativní...stejně tak je negativní názor na tento díl....není vtipný, používá jen repliky s předchozích dílů....u jedničky jsem se fakt smál, u dvojky a trojky vcelku taky...tady ne.... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Mahoney v akcii + akcia s balónmi to bolo celkom zábavné. Zvyšok by som však ohodnotil ako druhý najhorší film z tejto série. Štvrtý diel iba ukázal, že kvalita išla od prvého postupne dole. Ak by som to mal ohodnotiť presne je to niekde medzi dvomi a tromi hviezdičkami, v percentách by som tomu dal tak 44%. Scenár sa snažil, ale nie veľmi. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jednička byla takový malý kult mezi komediemi, byla neotřelá a skutečně zábavná. Lassardova skupina má tentokrát poměrně odlišný úkol: s pouliční zločinností má pomoci prostý občan. Očekávaně jde opět o různorodou skupinu adeptů, takže instruktorům bude znovu pořádné horko. Policejní akademie skončila v roce 1994 dost bolestivým sedmým dílem, ovšem i čtyřka už hodně střádala a jen parazitovala na populární osmdesátkové značce. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • V jedné scéně Proctor (Lance Kinsey) zastaví u veřejného WC a utíká vykonat potřebu. Jeho auto zůstane nastartované, ale když k němu v další scéně o pár vteřin později přijde Mahoney (Steve Guttenberg), tak už má motor vypnutý. (Pulos)

Reklama

Reklama