Reklama

Reklama

Policejní akademie 2

  • Česko Policejní akademie 2: Jejich první nasazení (více)
Trailer

Obsahy(1)

Asociální magor a parta jeho recesistických kamarádíčků navlečených v kůži se vydala do ulic, aby pomocí sprejů dodala městu trochu barvy a vyprázdnila kapsy každému, koho potká. Tahle vlna zločinu vás možná dovede k zamyšlení nad tím, kde selhal vzdělávací systém. Ale na druhé straně – vzpomeňte si na Policejní akademii. Když se v Policejní akademii 2: Jejich prvním nasazení s těmihle pitomými punkery střetnou naši čerstvě dostudovaní smolaři v modrém, výsledkem bude nekomplikovaný případ nepřetržité zábavy. Steve Guttenberg, George Gaynes a další postavičky z Policejní akademie nastupují v plném počtu, aby se postavili impozantnímu Bobcatu Goldthwaitovi, kterému byla role šíleného vůdce gangu šitá přímo na míru. Jsou to bouře – bouře smíchu – v ulicích! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Han22 

všechny recenze uživatele

Kadeti se vrací tentokrát jako členové 16. okrsku. Jejich protivníkem se stává šílený magor Zed a jeho gang a také kapitán Mauser, který je stejný magor, jako v prvním díle Harris. I když kvalita šla dolů, což se projeví hlavně při finální akci, nechybí několik nezapomenutelných scén (Tacklberryho randění, Jones hrající si na Bruce Lee, Hightower a jeho vyčištění Modré ústřice, Mauserův sprchový gel). Z nových postav potěší hlavně mrňavý prodavač elektra Sweetchuck, který se v dalších dílech vrací jako polda. Celkově stále výborná zábava. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po úspěšném dokončení Lassardovy policejní akademie jsou čerství adepti ihned hozeni do hluboké vody (teda spíš do hlubokých sraček), neboť mají Lassardovu bratru pomoci vymýtit zločin z jeho okrsku. To samo o sobě není nikterak jednoduchá věc (ve čtvrtí řádí punkerská parta šílence Zeda), ale navíc jim klacky pod nohy docela úspěšně hází kapitán Mauser, který má zálusk na Lassardovo křeslo ... Po fenomenálním úspěchu první policejní akademie na sebe pokračování nenechává dlouho čekat. Sice je o řád méně vtipné než jeho předchůdce (smát se budete snad jen potroublému Proctorovi a Mahoneyho vtípkům na adresu kapitána Mausera), nicméně film je stále relativně koukatelný. Navíc do celé série přivádí dvě okouzlující postavičky - šílence Zeda v podání Bobcat Goldthwaita a ušlápnutého Sweetchucka v podání Tima Kazurinského. Filmu opět vévodí Michael Winslow... ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračovanie "Police Academy" je ešte stále dobrou komédiou. Došlo k zmene režiséra, ale všetko ostatné ostáva rovnaké ako pri jedničke. Ten istý spôsob humoru. Pridaných je pár nových postavičiek, ale zachované je i gros tých, ktoré už divák pozná. Jednoduchý scenár, plný viac či menej podarených gagov, zaručí jednoduchú zábavu. *** ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Tento diel som videl až ako posledný a treba povedať že je z celej série asi najlepší. Proste súvislý sled gagov a vtipov pospojovaných nejakým tým jednoduchým príbehom. Policajná eskadra magorov tu má za úlohu zlikvidivať gang pankáčov terorizujúcich mesto. A oni sa fakt snažia, v zápale vyšetrovania vystrieľajú obchod v ktorom žiadny zločinec nie je, vyvolajú v Modrej Ustrici bitku teplošov a usporiadajú karneval. Vodcom pankáčov je ultimátny, nezabudnuteľný, škriekajúci magor Zed čo vyzerá ako by mal nonstop epileptické záchvaty. Cholerického kapitána Harrisa nahradil ambiciózny zmrd Mauser čo miesto deodorantu používa žieravinu a jeho poskok Proctor ktorý sa potom v sérii udržal až do šiesteho dielu. Medzi policajnými posilami zaujme humusák Stulman ktorý žerie čokoládové tyčinky plné mravcov nájdené na ulici a jeho ponožky platia za bakteriologickú zbraň. Inak sa vrátila väčšina bláznov z prvého dielu a robia presne to čo by človek čakal. To je dobre. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Dvojka vrhla novo ošatené sily do ulíc, aby vznikol chaos ako sa patrí. Staré známe tváre sú rovnako fungujúce, z tých nových utkvie v pamäti veľký policajt s veľkým psom a samozrejme afektovaný Zed z opačnej strany zákona. Príbehovo natiahnutá omáčka o infiltrácii do podsvetia vsádza na gagy, z ktorých je našťastie stále väčšina vtipná. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy Larvell Jones (Michael Winslow) skáče přes plot salto, je možné vidět, jak mu odlítne čepice z hlavy, ale při dopadu na zem mu tatáž čepice spadne z hlavy znovu. (Timak)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 55,6 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama