Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dlouhých šest let se v samoobsluhách staral o naše bezpečí a nyní se Paul Blart (Kevin James) konečně dočkal zasloužené dovolené. Proto se se svou dospívající dcerou vydává do Vegas, aby si s ní užil zábavu dřív, než se ona sama vydá studovat na vysokou. Zločin si ale dovolenou nevybírá. A když povinnost volá, Blart je vždy připraven. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Securiťák Paul Bart se vrací v příjemné komedii nesoucí se ve stejném duchu jako předchozí snímek. Jen s jediným rozdílem. Ubylo romantizmu a snění. Minule to skončilo svatbou, zde se začíná zprávou o rozvodu. A tak je koncepce příběhu naprosto stejná, což na kvalitě neubralo, ale ani nepřidalo. Spousta humorných scén a ke konci trochu té akčnosti. Nic víc, nic míň. K víkendovému odpočinku se tento snímek však naprosto hodí. Pobaví a to je hlavní. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem přesně to, co jsem čekal. Stejně jako první díl, tak i tohle je taková zábavná jednohubka. Je to ideální film na jedno zhlédnutí, u kterého se celkem pobavíte. Kevin James je fajn herec do komedií a záporák v podobě Neale McDonoguha také potěšil. Zaujal mě mě také David Henrie známý z HIMYM. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

První film nebyl žádný zázrak, ale dívat se na něj docela dalo, tenhle je o něco horší. Hlavně Paul Blart je za většího pitomce a už to není ten smolař, kterého nám minule mohlo být i líto. Je to vlastně podobný styl humoru jako Johnny English 1 a 3, jen s tím rozdílem, že Kevin James není takový komik, aby to dokázal zachránit. A nevrátila se Jayma Mays, škoda. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Kytovec James tentokrát nebrázdí uličky obchoďáků, kde by pomáhal s výběrem nadměrně velkých bombarďáků plejtvákům, jak tomu bylo v jedničce. Teď se přesouvá na sraz pomonů, hybridů a mentálně disponovaných jedinců, za jejichž výběr by se nemusel stydět ani Dr. Moreau. Celá tahle jebnutá komedie způsobuje akorát pocit trapnosti a zoufalství při hypnotizování časomíry, která se táhne jak tureckej med. Vy jenom tak sedíte, čumíte s otevřenou hubou, jak když v Al Džazíře vystrčí Achmeta ramínko a bušíte palicí o stěnu ve snaze vytlouct si ten pocit navždy z mozku. No a přirovnávat tohle k Smrtonosné zbrani má asi takovou váhu, jako přirovnávat studenta Harwardu ke školníkovi základní školy v Laštúfce, trpícímu ledvinovými kameny. co si to o velký chodí dozadu do kumbálu rozdat se svym jezevčíkem. Jednu hvězdičku dávám jenom za závěrečnou scénu s koněm. Kdyby mohla debilita fackovat, Kevin James by měl hubu jak Eržika po gangbangu na sídlišti v Chomutově. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotku povazujem za roztomilu komedialnu variaciu Die Hard so sympatickym Kevinom Jamesom a minimom trapnych vtipov. Dvojka hned na uvod zahodi happyend z konca jednotky, co ma dost sklamalo, ale to nie je hlavny problem dvojky. Jej problemom je, ze uroven vtipov je ovela prizemnejsia az su neskutocne trapne. Uz trailer bol velkym varovanim, ze sa tentoraz nieco pokazilo, lebo som sa pri nom ani raz nezasmial, ale take trapne peklo som teda necakal. Dokonca aj môj oblubenec James je tu neskutocne otravny. U niektorych vtipov som absolutne nechapal, comu sa mam smiat a len neveriacky som krutil hlavou. V jednotke bolo aj par slusnych akcnych scen so solidnymi kaskaderskymi kuskami. V dvojke znova absolutne nic. Proste jedno velke prazdno. Pokles kvality medzi prvym a druhym Blartom je na podobnej urovni ako napriklad u skvelej jednotky Miss Congeniality a neznesitelnej dvojky. Fakt nechapem ako k tomu mohlo dôjst. 1/10 a odpad tomuto obrovskemu sklamaniu unikol len o chlp. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (5)

  • Jayma Mays se nemohla vrátit do role Amy, jelikož měla závazky k seriálu Glee (od r. 2009) . Objevila se tak pouze v archivních záběrech na začátku filmu. (henrycruel)
  • Dcera (Raini Rodriguez) po uvěznění vytáhne náhradní baterii do mobilu a přitom sama používá Sony Xperia, která má baterii integrovanou. (Danny F.)

Související novinky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

36. ročník Zlatých malin - výsledky

28.02.2016

Tak jak už je dlouhá léta zvykem, den před udílením Oskarů se udílí tzv. anticena Zlatá malina pro nejhorší film a nejhorší tvůrce za uplynulý rok. Nejinak tomu bylo i letos. V posledních ročnících… (více)

Reklama

Reklama