Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schopný lupič Miles Logan ukradne vzácný diamant za sedmnáct milionů dolarů, je ale zrazen šéfem bandy Deaconem, který se ho chce zmocnit sám. Po zuřivém souboji se Milesovi podaří ukrýt drahokam ve větracím potrubí rozestavěné budovy, je však zatčen a stráví dva roky ve vězení. Po propuštění zjistí, že budova nyní slouží jako policejní centrála. Po několika neúspěšných pokusech proniknout dovnitř se přestrojí za policistu a náhodou je považován za novou posilu oddělení loupeží. Je přidělen jako parťák mladému Carlsonovi a vyslán do terénu. Díky zkušenostem z oboru se mu podaří odhalit majitele obchodu s autodíly, který se pokusí fingovat krádež, a stejně úspěšně zasáhne při přepadení samoobsluhy, které spáchá jeho bývalý parťák Tulley. Úspěchy však mají nečekané důsledky. Je jmenován šéfem oddělení loupeží. Když se mu konečně podaří dostat se k potrubí, zjistí, že bylo zatopeno a voda diamant odnesla. Začne po něm pátrat, což vede k řadě nečekaných komplikací. Objeví se zrádný Deacon a Carlson náhodou zjistí, že v Milesových papírech něco nesouhlasí. Lupiči nezbude než mladému parťákovi namluvit, že je z oddělení vnitřních záležitostí. Při následné akci vzbudí i šéfovo podezření. Ten se však domnívá, že Miles pracuje pro FBI. Ačkoli se zdá, že horší už to být nemůže, záhy Miles zjistí, že opak je pravdou. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nejsem jeden z těch, co si myslí, že Lawrence je špatný komediální herec. On to jen moc přehání, ale něco v něm je. A tenhle film zachraňuje právě on. Čekal jsem naprostou hovadinu, dostalo se mi pohodové komedie, která má pár slabších momentů, ale upřímně, viděl jsem i daleko horší, proto dávám nikoho neurážející 3 hvězdičky. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Co všechno je jeden ukecanej a vynalézavej zlodějíček schopnej udělat, aby získal "svůj" ukradenej diamant? No, je toho celkem dost a jak už to ve filmech s Martinem Lawrencem bývá, tak i zde se každý jeho krok řídí dokonalou improvizací. Klasicky ne příliš dějově silná zápletka, žádný film, na nějaké delší zamyšlení; prostě "jednohubka" na pozdní sobotní noc, která sem tam vyloudí úsměv na divákových tvářích. 55%. ()

Reklama

maestrotatum 

všechny recenze uživatele

Štandardná komédia výrazná svojím tradičným humorom Martina Lawrenca v jeho typickej úlohe. Ak niekto potrebuje vyčistiť hlavu, len tak si sadnúť k obrazovke a nad ničím nerozmýšlať tak Modrý blesk je rozhodne tým správnym adeptom. Oproti iným komédiám M.L. má táto očosi viac svetlých a vtipných chvíľok ale aj tak dosahuje len hodnotu príjemnej komédie. [60%]. No a tiež je to kúsok nostalgie z môjho detstva :) ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Jen vůl schová diamant do budoucí policejní stanice. No to přesně Martin udělal. A už tu máme historku s falešným detektivem a jak začne být dobrej a tak. Jako jo, ale nic teda speciálního. Martin se snaží, občas tu je pár dobrejch gegů a občas nějaké bláznoviny. Ale takový na pomezí normálu, nejsem z toho odvařenej. ()

Martin79 

všechny recenze uživatele

Pohodový film s Martinem Lawrencem, na kterém film doslova stojí i trošičku padá. Každopádně je to, to lepší co tento sympaťák natočil. Já jsem se bavil v podstatě celou dobu. I když je pravda, že na další projekci byl si dal trochu odstup. Nicméně, když se řekne film Modrý blesk už asi navždy budu mít v paměti, že je to ta nadprůměrná komedie s bezvadným hrdinou, trochu proti své vůli. A to není pro mně málo. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy jede Miles Logan (Martin Lawrence) autem se svým podřízeným a řídí, auto v plné rychlosti skočí. Když však následuje záběr na interiér vozu, za okýnkem je jasně vidět zábradlí, které dokazuje, že vozidlo je na zemi. (vyfuk)
  • Plánovalo sa pokračovanie, ale napokon nebolo natočené. (rador)

Reklama

Reklama