Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schopný lupič Miles Logan ukradne vzácný diamant za sedmnáct milionů dolarů, je ale zrazen šéfem bandy Deaconem, který se ho chce zmocnit sám. Po zuřivém souboji se Milesovi podaří ukrýt drahokam ve větracím potrubí rozestavěné budovy, je však zatčen a stráví dva roky ve vězení. Po propuštění zjistí, že budova nyní slouží jako policejní centrála. Po několika neúspěšných pokusech proniknout dovnitř se přestrojí za policistu a náhodou je považován za novou posilu oddělení loupeží. Je přidělen jako parťák mladému Carlsonovi a vyslán do terénu. Díky zkušenostem z oboru se mu podaří odhalit majitele obchodu s autodíly, který se pokusí fingovat krádež, a stejně úspěšně zasáhne při přepadení samoobsluhy, které spáchá jeho bývalý parťák Tulley. Úspěchy však mají nečekané důsledky. Je jmenován šéfem oddělení loupeží. Když se mu konečně podaří dostat se k potrubí, zjistí, že bylo zatopeno a voda diamant odnesla. Začne po něm pátrat, což vede k řadě nečekaných komplikací. Objeví se zrádný Deacon a Carlson náhodou zjistí, že v Milesových papírech něco nesouhlasí. Lupiči nezbude než mladému parťákovi namluvit, že je z oddělení vnitřních záležitostí. Při následné akci vzbudí i šéfovo podezření. Ten se však domnívá, že Miles pracuje pro FBI. Ačkoli se zdá, že horší už to být nemůže, záhy Miles zjistí, že opak je pravdou. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

tron 

všechny recenze uživatele

Odhadnuteľnejšie, ako milostný život slimáka. Ale pri cirka piatej repríze postačujúca, adekvátna zábava patriaca k tomu miernejšiemu, v čom Martin Lawrence hral (viď. záchodová scéna v Agentovi v sukni, rozumieme si, hej?). Originálnu premisu (do budovy som ukryl diamant a keď ma pustili z basy, zistil som, že z budovy sa medzičasom stala policajná stanica a tak teraz musím hrať policajta, aby som sa ku klenotu dostal) dopĺňa fajn herecké obsadenie (Luke Wilson, William Forsythe, zlosyn Peter Greene). ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Priemerná oddychovka od mierne, pre mňa nadpriemerného Lawrenca. Zaujímavý nápad, celý film sa opiera o Martinov, pre niekoho niekedy až prehnaný výraz v tvári. Niekomu často vadí, ale do komédií tohto typu je ideálny. Ale kto by vedel do tejto role šaška obsadiť lepšieho herca? Vtipíky sú síce obohrané, ale pokiaľ od filmu nečakáte nominácie na oscara, dočkáte sa solídnej zábavy. Rozhodne to ale nieje film pre milovníkov psychologických drám s hlbšími zmyslami. Martinovi úloha sekla nadmieru a myslím si, že tohto fajn komika v iných rolách ani čakať nemôžeme. 75%. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Byla jsem k téhle komedii nejdříve trochu skeptická, pustil mi jí přítel. Martina Lawrence znám totiž jen jako agenta v sukni, kde mi ty vtipy přijdou moc trapné a jsou mimo mě. Tady je to ale hezky vyvážené, žádné nechutné nebo urážející vtípky. Je to tak akorát akční a tak akorát vtipné. Film krásně utíkal a moc mě to bavilo. Konec se realitě vůbec nepodobá, ale co, potěšilo mě to. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Další z řady zapomenutelných snímků, který vám ale při svém sledování aspoň nijak výrazně nezkazí den. Určitě to není zásluha Martina Lawrence, který nás tu oblaží další kanonádou své trapné komiky, ale celkově vzato (a za předpokladu, že nebudete trápit logiku) třeba postava Luca Wilsona nebo Williama Forsythea si mé sympatie získat dokázala. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Jen vůl schová diamant do budoucí policejní stanice. No to přesně Martin udělal. A už tu máme historku s falešným detektivem a jak začne být dobrej a tak. Jako jo, ale nic teda speciálního. Martin se snaží, občas tu je pár dobrejch gegů a občas nějaké bláznoviny. Ale takový na pomezí normálu, nejsem z toho odvařenej. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy jede Miles Logan (Martin Lawrence) autem se svým podřízeným a řídí, auto v plné rychlosti skočí. Když však následuje záběr na interiér vozu, za okýnkem je jasně vidět zábradlí, které dokazuje, že vozidlo je na zemi. (vyfuk)
  • Plánovalo sa pokračovanie, ale napokon nebolo natočené. (rador)

Reklama

Reklama