Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemná vánoční blbost. Kdy konečně naděluje ten pravý Santa. Zvlášt úvod zmasakrování hostiny bylo moc pěkný. Stejně tam čistka v bordelu. Na můj vkus bych tam dal víc krve a vtipu. Ale i tak jsem se slušně bavil a naštěstí to nebylo moc dlouhý, což bylo v pořádku. Určitě lepší varianta na Štědrý večer než dokola ohraný Tři ořechy.... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nech už sú filmy o Santovi akékoľvek, len málo z nich skončí úspechom. V tému o zlom Santovi figuruje len jeden film, ktorý stojí za pozornosť a to je 'Bad Santa'. Tento snažiaci sa film o horrorovú komédiu nemá ani najmenšiu nádej na úspech. Aspoň nie s takýmto scenárom. Keď má film niečo vyše hodiny, navyše ak má rozosmiať, či postrašiť a ja pri ňom zaspávam, asi to niečo naznačuje. Inak Goldberg bol výber ako sviňa, diabolskejší ksicht s červenej kombinéze si neviem predstaviť. 45%. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Už jsem si zvykla na to, že Santa může být úchyl a teď mi přistálo na stole tohle. Ještě štěstí, že u nás naděluje dárky pod stromeček Ježíšek a ne nějaký podivný obtloustlý chlapík v červeném oblečku, ze kterého se vyklubalo monstrum, které klidně projde krbem a vůbec dělá šílené věci. Souhlasím s tím, že to jediné, co může tenhle hororový příběh nabídnout je ďábelský Bil Goldberg. Ten řádí jako černá ruku a vypadal, že si tu roli náležitě užíval. Tenhle film mohl být parádní úlet, ale zůstal jaksi na půl cesty. Než někdy vidět něco podobného, tak dám raději přednost klasickým vánočním rodinným filmům. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Keby to bolo súčasťou seriálu PRÍBEHY ZO ZÁHROBIA a malo by to pol hodiny, bolo by to super. Takto potešia brutalitky a pár fajn scén, ale filmu dosť podráža nohy fakt, že tvorcovia chcú z neho vytĺcť niečo na štýl GREMLINS. Vytváranie vlastnej mýtológie zbytočne brzdí dej. To čo malo byť bezduché zábavné mordovanie, je nemastný mix akcie a otravnosti... Keby boli ešte Vianoce, možno dám tri... ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu nemá chybu. Rodinka se sejde u štědrovečerní večeře, tatík začne brblat že ten krocan bude určitě hnusej a vysušenej stejne jako loni a v tom krbem přijde Santa Klaus, teda spíš se tam vbourá a začne kosit jednoho po druhým. No a když Rebecca Gayheartová řekne: "Já byla celej rok hodná" a santa ji za zvuků Čajkovského vánoční hudby stejně sejme jako všechny ostatní tak sem se chechtal jak blázen. Ale to byly jen úvodní čtyři minuty. Pak už je to bída a sotva průměrnej horor. Ale je fajn, když někdo natočí film, kterej se od všech ostatních vánočních filmů takhle odlišuje. Jo a na konci filmu si tvůrci vzpoměli na jednoho slovenskýho hokejistu - to potěší. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama