Reklama

Reklama

Desetiletý Lucas Nickle nemá žádné kamarády a neustále je šikanován chlapci ze sousedství. Svůj hněv si vybíjí týráním bezmocných mravenců na svém dvoře. "Zázračný mravenec" Zoc se rozhodne tento problém vyřešit pomocí kouzelného nápoje, který Lucase zmenší na mravenčí velikost. Pokud Lucas chce, aby ho akceptovali, a pokud chce získat svobodu a vrátit se do svého světa, musí se nejdříve naučit, jak se stát mravencem. Pomáhá mu v tom přátelská mravenčí zdravotní sestra Hova. Pobyt v kolonii mravenců naučí Lucase sebedůvěře, pomůže mu uvědomit si důležitost rodiny i přátel, získá nový náhled na svět, a hlavně - stane se sám sebou. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Parade Of Ants 2. Destroyer 3. Sad Lucas 4. Zac Attempts Potion 5. Head Of Council 6. Parents Leave On Trip 7. Zac Makes Potion 8. Colony Floods 9. Colony Destroyed 10. Mommo Awakens 11. The Queen 12. Team Competition 13. Wasp Attack 14. Honeydew Feast 15. The Ant Mother 16. Sneaking Home 17. Hang Gliding 18. Jellybeans 19. Frog Attack 20. Zac And Lucas 21. Exterminator Arrives 22. Asking For Wasp Help 23. Launching The Attack 24. Assault On Stan 25. Lucas Gets Named 26. Home Coming 27. Bullies And Sweet Rock ()

clump 

všechny recenze uživatele

v imaxu stoji mravenci polepsovna za to, i kdyz je vlastne jenom lehce nadprumernou pohadkou, navic zezacatku celkem nudnou. ale v druhe casti se rozjede, dojde na povedene akcni sceny v duchu valecnych a scifi filmu a sem tam je to i sranda. hlavne je to ale 3d a v nabidce dalsich imax filmu to je asi to nej, co se da v 3d videt. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Výborný , nedocenený animák , ktorý trošku neprávom ostal v tieni Pixaroviek. Prekvapuje ma pomerne nízke percentuálne hodnotenie. Postavičky spočiatku môžu pripomenúť animák Mravenec Z , ale príbeh je úplne iný. Animák má všetko čo má dobrý animák mať.Ďeťom sa páčilo a mne tiež. Nenudil som sa a dá sa pozrieť aj na viackrát. 80%. ()

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka animakov je to podpriemer. Infantilné dialógy a blbý dej. Zasmial som sa asi 4x a zvyšok bola nuda. Zdaleka nedosahuje úroveň iných mravčích animakov (AntZ a The Bugs life). No na druhej strane pre deti do 8 rokov v pohode, s morálnym monaučením . Hold nie všetko je zhlianuťelné aj pre starších. ()

verbst 

všechny recenze uživatele

Přátelé, je to tak... Původně jsme měli jít se Shimitzem na Monster House ale byly volné jenom jenom poslední dvě řady od plátna... Takže k jádru věci: Je to film, tak ubohý, kostrbatý a snadno předvídatelný až je vám z toho nanic... Oba jsme skoro usínali a myslím, že příště radši vezmu ty 2 spodní řady... PS.: Nebýt posledních 15 minut je to na odpad.... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Jedná se první animovaný film společnosti Warner Bros., který byl promítán i ve formátu IMAX 3D. (jezurka42)
  • Zfilmovat příběh napadlo producenta filmu Toma Hankse, když si jeho syn přinesl ze školky knihu "The Ant Bully" od Johna Nicklea. (HappySmile)
  • Mezi animovanými mravenci rozeznáte pohlaví podle toho, že samečci mají tykadla obrácené dopředu a samičky dozadu. (imro)

Související novinky

Blizard ve filmu

Blizard ve filmu

10.05.2006

Resident Evil, Doom, Mortal Kombat, Alien vs. Predator, Street Fighter, Super Mario Bros, Wing Commander a Dvojitý drak mají něco společné s novým projektem v těchto chvílích dorážejícím na pracovní… (více)

Reklama

Reklama