Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 1
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 1

Recenze (571)

Bauer 

všechny recenze uživatele

1.řada: V dnešní době kdy je plno výborných seriálů jako je 24 hodin, Prison Break, Band of Brothers a Ztraceni, mně Zoufalé manželky velmi překvapily. Když jsem koukal na první díl, tak jsem si říkal, že to bude jeden z těch průměrných seriálů, které nepřinášejí nic originálního a první díl mně nudil. Jenže jsem netušil jak se to změní. Celých 24 dílů si to drží napínavost a po skončení každého dílu jste nedočkaví na další díl. Volba hereček do jejich rolích byla naprosto perfektní. Krasná Teri Hatcher, dokonalá Marcia Cross, nádherná Eva Longoria a ( občas ) dobře vypadající Felicity Huffmanová, tvoří vynikající kvarteto. Líbilo se mi, že to obsahuje více žánrů jako je drama, komedie, romantika a prvky thrilleru. Taky se musím přiznat, že jsem se opravdu za celých 24 dílů hodněkrát zasmál a bavil jsem se přímo královsky. Není nic, co by se dalo vytknout a kdybych mohl dát více než 5*, tak je dám, protože něco tak skvěleho a zábavného se jen tak nevidí. 2.řada: No tak druhá řada je téměr stejná jako ta první, i když je pravda, že o něco málo lepší je ta druha. Jako kdyby tvůrci dovedli všechny detaily k naprosté dokonalosti. Opět je tam zase nějaká záhada, která se postupně vyřeší a po celou délu seriálu Vás urdží v nejistotě a s očekáváním čekáte na další díly. Přibylo víec vtipných scén podle mně. A zoufalé manželky? Krásné, roztomilé a chytré jako vždy. Uvidíme co přinese třetí řada, jestli potěšení a nebo zklamání. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Mne sa seriál Zúfalé manželky automaticky spája s piatkovou večernou pohodou, kedy človek po vyčerpávajúcom týždni nemusí používať svoju "šedú mozgovú" a dobrovoľne sa zaradí medzi členov obľúbenej papučovej TV kultúry. Uvedomujem si, že moje hodnotenie "Zúfalých manželiek" je ovplyvnené vysielacím časom, v tomto prípade bez mihnutia mrvou náročného filmového očka prehliadam scenáristockú priehladnosť a šablónovitú americkú vypointovanosť. Proste si len pasívne užívam, relaxujem, bavím sa a nečakám nič viac... ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Na Wisteria Lane najdete nové zločiny, staré zločiny a zločiny, které se dějí téměř před zraky všech. Kráska Gaby a její intriky, upjatá Bree se svými nejlepšími pomerančovými muffiny, Lynette, která ví co její manžel chce víc než on sám a potrhlá Susan, u níž nevíte, jestli je tak hloupá, nebo to jenom dělá. Tyhle dámy z Wisteria Lane tvoří jeden z nejlepších "babských" seriálů, jednotlivé díly mě dokáží zrovna tak napnout, jako rozesmát. Pokud vám připadalo, že je Sex ve městě příliš vulgární a neřeší se tam závažnější věci, u "Zoufalek" by se to stát nemělo. Jestli to berete s nadhledem a neřešíte věci jako proč se každou sérii stává holkám nějaká tragédie, je to výborná oddychovka. Navíc jeden z těch mála seriálů, který si držel kvalitu do posledního dílu. Finální série byla prostě úžasná. .Most people just go on -day after day trying in vain to keep secrets that will never stay hidden. Oblíbené postavy: Gabrielle Solis, Carlos Solis, Bree Van De Kamp ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Je to seriál asi primárně pro ženy, takže ode mně je to spíše hodnocení "náhodného kolemjdoucího", který byl nucen shlédnout cca 8 dílů (nikoli v řadě za sebou). ... ... ... ... ... ... Ze začátku to bylo vtipné, pak už čím dál míň. Pokud to ze začátku vypadalo, že se seriál vyhne klasickému obsahu seriálů pro ženy (miluje ho, pak ne, on miluje jinou, co s tím... bla bla bla), tak i tohle nakonec tvoří kostru seriálu. Jedna hvězdička za občasné záblesky humoru. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak tento seriál působí na ostatní, ale já po prvních třech dílech neměl nejmenší zájem ho sledovat dál. Naštěstí přítelkyně byla jiného názoru, takže další díly neunikly mé pozornosti a Zoufalé manželky si mě pomalu začaly získávat. V současnosti se jedná o jediný pořad, který pravidelně sleduji a na který se dokonce velmi těším. Jeden z nejlepších seriálů co znám. Co postava to perla, co linie to výtečný příběh. ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

  • Edie (Nicollette Sheridan) měla být původně jen vedlejší postavou, ale vzhledem k extrémní popularitě se z ní nakonec stala pátá hlavní postava. (Tom Riddle)
  • Název ulice Wisteria Lane odkazuje na rostlinu vistárie. Vistárii můžeme během celého seriálu vidět na různých domech. (Superstein)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama