Reklama

Reklama

Zoufalé manželky

(seriál)
  • USA Desperate Housewives (více)
Ukázka z filmu 5
Drama / Komedie / Mysteriózní
USA, (2004–2012), 128 h 53 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Marc Cherry

Hrají:

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan, Steven Culp, Mark Moses, Andrea Bowen, Doug Savant, Jesse Metcalfe (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(180)

Obsahy(1)

Mary Alice žije celkem nerušeně na americkém předměstí. Přesto se ale rozhodne pro sebevraždu. Je totiž možné, že se za zavřenými dveřmi dějí věci, o kterých se raději nahlas nemluví... (TV Prima)

Videa (17)

Ukázka z filmu 5

Recenze (571)

troufalka 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem zaspala Sex ve městě a probudila se až na Zoufalé manželky. A bavila jsem se. Manžel se přišel podívat, čemu se řehcu a smál se taky. Tak se Zoufalé manželky pomalu vplížily do našeho života. Příjemné pobavení, které je promyšlené, není plytké, jak by se mohlo na první pohled zdát a propere snad všechny situace běžného života. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl hodnotit první sérii, dal bych asi plný počet. Tato Americká krása očima žen mě dostala a díky tajemné zápletce držela celou sérii. Na herečkách je vidět, jak moc si užívají toho, že po letech odehraných v přihlouplých seriálech, dostali šanci vytvořit něco hodnotnějšího. A tak zde předvádí výborné herecké výkony. Bohužel druhá série, už je nacuclá nešvary tuctových seriálů, křečovité nastavování, nové postavy, překombinovanost atd. Škoda ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Twin Peaks na zlomyseľný spôsob, šmrcnutý trochu Americkou krásou aj Čarodejnicami z Eastwicku... Čierny humor kraľuje a každá epizóda ma zatiaľ baví od prvej minúty po poslednú. Ale zaujímalo by ma, z čoho žije rozvedená matka v domácnosti... to je ako s tým Sexom v meste (ktorý teda nemám v malíčku) - fiflena píšuca jeden stĺpček do novín si robí zbierku topánok Manola Blahnika. No Desperate Housewives drobné prešľapy odpustím, pretože si získali moje srdce - ukážu aj realitu na pozadí "stepfordského" sna. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak tento seriál působí na ostatní, ale já po prvních třech dílech neměl nejmenší zájem ho sledovat dál. Naštěstí přítelkyně byla jiného názoru, takže další díly neunikly mé pozornosti a Zoufalé manželky si mě pomalu začaly získávat. V současnosti se jedná o jediný pořad, který pravidelně sleduji a na který se dokonce velmi těším. Jeden z nejlepších seriálů co znám. Co postava to perla, co linie to výtečný příběh. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi slušný seriál, který nejenže občas odhalí velikou pravdu ze života. Jenže je třeba si uvědomit, že tohle není skutečný seriál o životě a dokonce se o to nesnaží, ba právě naopak, jedná se o úplný protipól skutečnosti. Zoufalé manželky hodně přehánějí, parodují fakta a dívají se na život s nadhledem. Je vidět veliký žánrová zručnost, neboť tvůrci pracují skoro s premisou telenovel. Ono není vůbec zoufalé napsat, že Zoufalé manželky jsou hodně přehnanou telenovelou... ()

Galerie (2 892)

Zajímavosti (74)

  • Název ulice Wisteria Lane odkazuje na rostlinu vistárie. Vistárii můžeme během celého seriálu vidět na různých domech. (Superstein)
  • Susan (Teri Hatcher) ukazuje Mikeovi (James Denton) futra, na kterých údajně kreslila výšku svých dětí při různých událostech - např. výšku Julie (Andrea Bowen) v den, kdy nastoupila do školky. Dům, ve kterém žije, jí však koupil bývalý manžel Karl až poté, co její původní dům podpálila Edie Britt (Nicollette Sheridan), Julie tedy v tomto domě vyrůstat nemohla. (simellei)

Související novinky

I muži mají své dny...

I muži mají své dny...

19.04.2006

A někteří je prožívají v televizi. O čem to mluvím? O dalších řadách (6-8) seriálu 24 hodin . Koho by napadlo, že více peněz si američtí herci vydělají v televizi, že? No, je to tak a Kiefer… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno