Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4 (2017) (série)


DJ na odstřel (S04E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Hang the DJ

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank a Amy se potkali přes seznamovací program, který každému vztahu přidělí datum expirace. Teď ale začínají pochybovat o logice celého systému. (Netflix)

Recenze (102)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milé, hlavní dvojice si ohromně sedla, ale bylo to tak neuvěřitelně jiné oproti ostatním epizodám, že netuším jak se stavět k hodnocení. Myšlenka je totiž dost triviální. Nijak vás neohromí, provedení je více než obyčejné a všechno táhne pouze dobrá chemie mezi hlavním duem. Toť vše. Takže raději si pustit jinou část. ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Guilty pleasure. Tak aspoň já tohle normálně žiju   Akorát… tak nějak analogově. Občas počítám, někdy to jsou prakticky hodiny. Čekám, kdy to přijde. Někdy nepočítám… nechci si to kazit… ale pořád rekalibrace, úprava systému. Všechno manuálně. Jen mi je líto... jestli se to dá za jeden život stihnout. Dostatek simulací. No dobře, není to tak dobrý jako San Junipero. Ale tak někdy můžeme mít i milý a hodný díly… Guilty pleasure. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prijemna predvidatelna futuro-vztahovka s fajn hercami (tusim typek hral John-a v Peaky Blinders). Mierny nadpriemer. 3ojhviezdie by bolo asi malo. 65% Myslim, ze mnohi by uvitali takuto "app-ku". SPOILER: Sranda bola, ze cely film bol simulacia a teda cele tie emocie sa ani neudiali a ani neboli skutocne. Boh-vie aka bola jej vypoctova sila ci to cele netrvalo par sekund :) ()

collector 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skutočne podobná časť ako San Junipero z 3.série no pre mňa o niečo slabšie. Veľmi pekná epizóda. Dokonca som sa pri nej pousmial a na chvíľu som zabudol, že sledujem Black Mirror. Rovnako ako pri San Junipero si nedovolím strhnúť ani jednu hviezdičku už len za to, že nám tvorcovia ponúkajú aj také príjemné epizódy ako bola táto <3 ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šílený díl od začátku, to člověku hlava nebere a myslí na to, jak je toto možné. Opět cílí na technologie a také dnešní vztahovou praxi, resp. by se asi dalo aplikovat na více oblastí. Samozřejmě jako často v rámci Černého zrcadla dovedeno do extrému. Každopádně až do konce jsem netušil, o co jde, což je fajn. Závěr tak příjemně překvapivý. Howgh! ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • V poslední scéně a při závěrečných titulcích můžeme slyšet skladbu „Panic“ od skupiny The Smiths (v refrénu se zpívá „Hang the DJ“, což je původní název epizody). (ChandlerBing)

Reklama

Reklama