Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 2

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (180)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla taková čápovina, že se mi to nakonec začalo líbit. Tento animovaný film představuje čápy jako profesionální doručovatele, kteří pověsili nošení dětí na hřebík a pracují pro internetový obchod. A také je to film s největším počtem dětí vůbec. Děj vyloženě moc bodů nepobral, protože stejně jako tenhle, je většina animáků na jedno brdo, ale zase je to originální nápad. V každém případě, snímek nahání body na vynikající, roztomile stylizované animaci, na sympatických postavách, na správném timingu gagů a na tom, jak vtipně se sem tam nějaký čáp dovede zatvářit - k čemuž dochází celkem často. Ale důležité je, že hlavní podstata příběhu je věnovat se dětem a ne práci. Za to velký palec nahoru. - "Look at that sunrise. How can you not look at it." ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Celkově to taková sláva není, ale byly tam drobné originální pecky, které mě dostaly. Nevím, co provedli s drsným holubem v českém dabingu, ale v originále je to naprosto boží "záporák". Když se jakože omylem dostal ke zpívání "How Do You Like Me Now", málem jsem si učůrnul... No a magie vlčí smečky nebo tichá bitka s tučňáčím gangem, o tom ani nemluvím. Ocenil jsem taky to, že dítě nebylo přehnaně roztomilé, stejně jako reakce postav na něj přeslazené (a když jo, bylo to vtipné). ()

Reklama

Dado 

všechny recenze uživatele

Vo svojom jadre sú Bociany v podstate len priemernou animovanou jazdou s otrepanou pointou, akých sme mali a určite ešte aj budeme mať možnosť vidieť mnoho. Avšak to, čo toto jadro v tomto prípade obaľuje - trefné gagy, chémia ústrednej dvojice (trojice, ak rátame i nemluvňa), výstupy vlčej svorky či holuba - to všetko z tohto filmu robí skvelú zábavu, ktorá zaujme menších a dospelých taktiež určite nudiť nebude. (75%)Slovenský dabing sa ako v prípade väčšiny animákov vydaril, (ne)prekvapivo mu kraľuje Pavol Topoľský v role holuba Toadyho. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Bociany nie sú jedným z najoriginálnejších animákov, ale rozhodne sú v tomto roku jedným z najlepších. Príjemná rodiná pointa, pekná animácia a veľa gagov pre deti aj dospelých. Vlčia smečka rozhodne najlepšia parta za posledné roky. A nejedná sa ani o žiadnu muzikálovými pesničkami preplnenú rozprávku, ale po dlhej dobe kvalitne soundtrackovo podloženú zábavu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem nějak vysoká očekávání, ale líbí se mi, co jsem nakonec dostal. Tohle je velmi dobrý animák s podařenou animací, který ale více sází na příběh a na humor. Příběh je originální, ale humor, ten to táhne. Chvílemi je film skutečně k popukání. V některých chvílích se mi skutečně podařilo vybouchnout smíchy. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama