Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

Milan25 

všechny recenze uživatele

Je až pozoruhodné, jak se dá takový pořad posrat. Nemoderovaný kinobox jsem ohodnotil 4*. Ale nová verze moderovaná velice trapným, rádoby zábavným Čtvrtníčkem je naprosto strašná. Nevim co bylo důvodem takové změny, ale rozhodně to nebyla změna k lepšímu. Dávám hodnocení takto, starý Kinobox 4*, nový Kinobox 2* ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Když si jen vzpomenu na časy dua Holý –Kohout a jejich mnohdy brutálně vtipné scénky, musím zatlačit slzu v oku, tohle byl Kinobox ve své nejlepší formě a prožíval zlaté časy. Jenže život je změna, Kohout i jejich společ-né scénky zmizely, zůstal pouze Roman Holý, který byl posléze omezen jen na čtení komentáře. Kinobox ztratil své střelené kouzlo a stal se z něj pouze formální pořad o novinkách v kinech, přesto jediný na našich obrazov-kách. Nakonec z lodi vyskočil i Roman Holý a byl vystřídán jiným hlasem, forma pořadu se nezměnila, přesto nelze nemluvit o jistém úpadku, Kinobox prostě ztratil tvář. Tu se v poslední době pokouší oživit Petr Čtvtníček a ač je všobecné přijetí jeho pojetí a humoru rozpačité, já jsem nadšen a každý nový Kinobox je pro mne očekáva-ným humorným zážitkem navíc spojeným s mým největším koníčkem. ()

Reklama

cherita 

všechny recenze uživatele

S příchodem internetu pro mě Kinobox ztratil na významu, s příchodem Čtvrtníčka i na kvalitě. Ne, že by mi jeho humor nějak vadil, on je čtvrtňa celkem vtipná existence, problém ale je, že neví kdy přestat. Nejdřív řekne něco vtipného a trefného a pak se v tom patlá až do trapnosti a to jeho „Dobrý kačer“ je už jenom poslední křeč. Navíc ta zabijácká zelenožlutá grafika doprovázená zbrusu novou znělkou je opravdu jen pro silné nervy. ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Tak Kinobox je rozhodně zajímavý týdeník zvláště pro ty diváky, kteří chodí do kina jednou za čas na nějakou extra premiéru. Samozřejmě nepřekoná éru (?) Holý & Kohout, ale přesto přináší základní události ve filmovém průmyslu. Nějaké reportáže jsou však zajímavé jako dvouhodinovka makromolekularní fyziky. Když už reportáže, tak celkem ujdou "minutky z festivalů". ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý týdeník, který jsem před několika lety hltal. Znělku nikdy nezapomenu. Kinobox, kýnóbox, kinobox, kýnóbox. Jó to byly časy, když to uváděli Holý & Kohout. Bylo to povedené a zajímavé. Dříve jsem to velmi sledoval. Bavilo mě to, i když v dětství jsem se o filmy moc nezajímal. Se Čtvrtníčkem jsem viděl jen jeden díl a vůbec mě to nechytlo. Snaží se být vtipný, ale já z něj mám husí kůži! Takže tři hvězdy za dřívější díly. Škoda, že nějakej takovej pořad nevymyslí TV NOVA. Protože přeci jenom, dnešní svět žije filmem, lidi navštěvují houfně kina, ale informace o filmech musíme hledat na internetu. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama