Reklama

Reklama

Sklapni a zastřel mě

  • Velká Británie Shut Up and Shoot Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Komedie o gangsterově psu, knedlících, botách, neposedné soše a sebevraždě. Pavel Zeman (Karel Roden) celý život strádá. Má nevděčnou ženu (Aňa Geislerová) a šest zaměstnání, aby si jeho žena mohla dovolit život na vysoké noze. Colin Frampton je Angličan pohlcený ve svém světě plném obav. Ty ho nepřechází ani na jeho svatební cestě v Praze. Když se na Colinovu ženu při prohlídce Starého Města z nebe snese (vlastně spíš žuchne) náhlá a nešťastná smrt, rozhodne se Colin svoji choť co nejdříve následovat. Sám k činu nemá odvahu, a tak požádá Pavla, aby ho za finanční odměnu nějak šetrně a rychle sprovodil ze světa. Ze setkání vzejde neobvyklé přátelství poté, co se Pavlovy smrtící plány naprosto vymknou kontrole. Jak dopadne tahle další Pavlova fuška? Pomůžou Pavlovi jeho žena a balkánský gangster? Říká se, že pes, který štěká, nekouše. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

arkie 

všechny recenze uživatele

Několik dobrých nápadů a postaviček, které se alespoň blíží charakteristice "zajímavá", Rodenův anglicky suchý glosář, psík kruťák a "Kenny" se ne a ne nechat zabít. Ale celé je to slepené dohromady jakýmsi hnusným soplem, že černý humor rychle šediví a pointa se vypaří úplně. Rozpačité, křečovité, naštěstí snadno zapomenutelné. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mňa pri tomto filme mrzí jedna vec. Totiž to, že sa nejedná o pôvodný český film, ktorý by napísal český scenárista a natočil český štáb. Vymyslel to a natočil anglán. Takže ho musím brať inak, prísnejšie, pretože konkurencia v rámci žánru je v jeho krajine niekde úplne inde. Inšpiračné zdroje sú jasné, režisér vedel, čo točí a scenár pripravil na jednotku. Spracovanie je bohužiaľ čistá amatérčina. Aj napriek skvelým hercom. ()

Reklama

pOne 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, tak nechápu, v čem tkví kouzlo tohoto filmu a proč má tak vysoké hodnocení. Podle mého názoru zcela zapadá (v tom špatném slova smyslu) mezi ostatní podprůměrné snímky. Děj je nelogický, nemá smysl. Herecké výkony mi taky nenadchly. Angličan byl vyloženě trapnej a Rodenova angličtina mi po 30 minutach lezla krkem. ()

Bafo 

všechny recenze uživatele

Kdyz se na film podivame s odstupem... Ano je citit ze byl za malo penez, ano jsou tam citit nedostatky ve scenari... Ale par veci se da urcite vyzdvyhnout... Predevsim kamera, hudba, Roden a Nyman (genialni role) a obcas opravdu dobre gagy... Rozhodne necekejte bombu jako Podfuck nebo Zbal prachy a vypadni... Kdyz se ale budete divat schovivave tak kouzlo tohot filmu urcite objevite :) Jen skoda ze den po premiere v patek vecer (!!!!) nas bylo v kine 9... Sakra obcas to tady moc nechapu... Ale to je na delsi povidani ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem sranda, nejdříve pochválím humor kterej je správně černej a takovej že jsem se opravdu zasmál. Herci byly famozní, Roden je šílenej sympaťák a jeden z nejlepších Českých herců. A Nyman který mu sekunduje je výtečnej. S ostatníma to taky není nijak hrozné. Celej příběh je naprosto šílenej ale vůbec nemá šanci nudit. NEdávám sice plné hodnocení ale neměl jsem k tomu daleko, protože jsem se fakt bavil. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama