Reklama

Reklama

Heuréka – město divů

(seriál)
  • USA Eureka (více)
Sci-Fi / Komedie / Mysteriózní / Drama
USA, (2006–2012), 56 h 23 min (Minutáž: 42–85 min)

Hrají:

Colin Ferguson, Salli Richardson-Whitfield, Matt Frewer, Joe Morton, Saul Rubinek, Jordan Hinson, Erica Cerra, Ed Quinn, Neil Grayston, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jack Carter je úspěšný a docela chytrý federální šerif. Zrovna když veze domů svou dceru, která uprchla z domova, zabloudí na zapadlých silnicích Ameriky a aby toho nebylo málo, havaruje. Naštěstí se nehoda odehraje poblíž městečka Eureka, kam americká vláda od nepaměti posílá své nejlepší vědátory. Zatímco šerifovo auto putuje do servisu, začne si Jack Carter budovat renomé. A protože jsme v Eurece, kde žije většina těch nej, nepotrvá dlouho a své místo si zde najde i nejlepší šerif. (Hal_Moore)

(více)

Recenze (204)

Musak 

všechny recenze uživatele

Já bych Eureku zase tak nevychvaloval. Nevim proč, ale příjde mi to, že vaří z nápadů Stargate...příklady: Hyperaktivní lidi pohybující se 500 mph - nevím který díl SG to byl, ale moc dobre si ho pomatuji. Problémy s časem, taky bylo v SG, klonování, atd. Až tak by mě nevadilo, že jsou stejný myšlenky, ale mám pocit, že i řešení bylo velice podobné jako bylo v SG. Takže dávám za 2* jakožto klonu SG v jiném prostředí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Formulář na zrušení smrti nevedeme." Tak to žertuješ, šerife. Vždyť to je 924/B a vyplňuje se ve třech kopiích. Ve vědou posedlém městě je zkrátka možný všechno. Tady totiž hláškuje i šerifův barák, místní géniové v touze za poznáním občas narušují pohyb zeměkoule ve vesmíru, šerif je smířenej se svým bezkonkurenčně nejnižším IQ ve městě a mě baví každá Carterova snaha o zachování města ve stavu, kterýmu nikdy nerozuměl. ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ulet. Sci-fi serial, ktery je spatny, o tom neni pochyb, ale je spatny v takovem neuveritelne roztomilem, hravem a predevsim zabavnem stylu. Nic velkeho necekejte, ale ja jsem se u toho v klidu pobavil a kdykoliv zazni vesely main theme, mate hned prijemnejsi odpoledne. 4/10 ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Bez zbytočného komentára a vysvetľovania dôvodov prečo také hodnotenie, nikoho nepresviedčam o správnosti môjho názoru, ale patrí to do jednoducho do tématiky mojich naj seriálov a tým je povedané všetko... Snáď dodám len to, že je to jeden z mojich naj seriálov medzi mojimi naj seriálmi... :-) Aby to ale nebola len obyčajná kopírka tých istých textov z toho istého dňa, tak dodám, že je to premyslená a premakaná, vtipná a pritom dostatočne napínavá v podstate takmer sitcomová séria, ktorej úspech stavia na bezkonkurenčnom Colinovi Fergusonovi, ktorému výdatne sekundoval Joe Morton a úžasných obyvateľoch mestečka Eureka. To, čo je pre niekoho v bežnom svete sci-fi, v tomto meste nie je realitou ale doslova minulosťou. Úžasné dobrodružstvo, ktoré som zhliadol aj v origináli aj v dabingu a odporúčam to každému. ()

lukasch 

všechny recenze uživatele

Chce to odvahu porušit všechny fyzikální zákony a vysvětlit to nesmyslným řešením, nad kterým vědci kroutí očima. Ale Colin Ferguson hláškuje a vůbec je mezi hlavními představitely taková chemie, že jsem si připadal, jako bych v Eurece taky bydlel. Bohužel co se ztratil Stark, seriál znatelně upadl. ()

Galerie (483)

Zajímavosti (14)

  • Natáčelo se ve městech Vancouver, Chilliwack, Surrey a Port Moody v Britské Kolumbii v Kanadě a ve filmových studiích ve Vancouveru. (Cheeker)
  • Představitelka Allison Blake ve druhé sérii byla skutečně těhotná, což se pro seriál hodilo. (artuš)
  • Tříhlavňová puška, kterou používá zástupkyně Lupo, je stejnou rekvizitou používanou několika různými militantními skupinami z galaxie Pegasus (např. Genii) v seriálu Stargate Atlantis. (Vacablatna)

Reklama

Reklama