Reklama

Reklama

Alan má dobrú prácu, milujúcu manželku a skvelé deti, chýba mu však priateľ, ktorému by sa mohol vyrozprávať. Charlie svoju rodinu stratil pri teroristickom útoku a odvtedy sa celkom uzavrel do seba a izoloval sa od okolitého sveta. Keď ho raz Alan stretne, podarí sa mu obnoviť ich stratené kamarátstvo zo študentských čias, stratu blízkych však nie je jednoduché prekonať. (STV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (683)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Sandlerovi role podivínů jdou báječně, až je ho pro komedie škoda. Po Andersonově Punch-Drunk Love, kde ho o zdravý rozum připravuje kupa sester je tu postava Charlieho Finemana, který naopak o všechny milované holky přišel. V zapomínání na tu bolest mu pomáhá hraní Shadow of the Colossus (předpokládám, že tuhle gamesku ještě nedohrál, protože pak by jeho depka byla ještě větší) a muzika do uší, která přehluší cokoliv, co nechce slyšet. Ale jednou se prostě musí Charlie rozpovídat .. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tragická hravosť s akou nám Binder poskytol prežiť neuveriteľne dojemné okamihy filmu, a ktorá prechádza takmer až do tragikomédie hraničí s dokonalosťou. Tento extrémne citlivý a prirodzene plynúci dej, nepríčetne vynaliezavo napísaný, je postavený na tragédii v podobe straty celej rodiny, ktorá vychádza zo septembrových udalostí roku 2001, avšak len okrajovo. Strata rodiny sa dala kľudne napasovať na akúkoľvek inú nehodu, haváriu, týmto faktom však dostáva film úplne iný, reálnejší a citovo silnejšie pôsobiaci nádych. Herecká základňa má už s dokonalosťou spoločného viac, určite aspoň jeden z pánov zaslúžil aspoň nomináciu na sošku a ja chcem ďalšiu Sandlerovu vážnejšiu rolu. 90%. ()

Reklama

Faidra 

všechny recenze uživatele

Za devatero lesy šaškování, za sedmero lesy popírání a za hradbami mlčení se skrývá bolest, jakou si člověk neumí představit - a ti, kteří to umějí, by dali celý svět za to, kdyby se z nich stali neumětelé. Klaunova zpověď maskuje slzy líčidlem a moji úhlavní neoblíbenci Adam Sandler a Liv Tyler trpí a házejí záchranné lano tak, že jsem si je na dvě hodiny zamilovala. Na moji alergii na reflexi 11/9/01 v médiích (nemá to co dělat s událostí samotnou, ale s tím, jak se z utrpení dělá dojná kráva produkující mléko, kysnoucí díky přídavkům patetičnosti a samožerství na jazyku) se našel účinný lék. Skutečné volání o pomoc bývá němé, ale ti, kteří umějí podat skutečně pomocnou ruku, nepotřebují zesilovače, aby ho uslyšeli. A nebudu brečet a nebudu, protože jsem dospělá a zkušená a životem otřískaná... fňuk. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Spíš 3 a 1/2. Binder první hodinu trochu přešlapuje na místě a nutí člověka mít rád postavy, o kterých vlastně nic neřekne. Ke konci se naštěstí všechno malinko zvrtne a emoce pořádně vyplují na povrch. Cheadle se Sandlerem hrají bezchybně, ale kdyby měl film malinko rychlejší tempo a tlačilo se víc na emoce, určitě by mu to prospělo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $19,661,987Tržby Celosvetovo $22,222,308Tržby za predaj DVD v USA $16,327,952 //počet predaných kusov 915,176║ Sandler v danej úlohe vôbec nesedel(pozor nehrá zle ale táto úloha by si zaslúžila niekoho z menej známou tvárou), príbeh ani nie je zlý ale jeho podanie nedokáže patrične strhnúť /40%/ ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • ​V čakárni u ​terapeutky si Alan Johnson ​číta komiks o Kapitánovi America. O deväť rokov neskôr si jeho predstaviteľ Don Cheadle zahral vo filme Captain America: Občianska vojna (2016) a účinkoval aj vo viacerých ďalších marvelovkách. (mijec)
  • Po příchodu do restaurace si Charlie (Adam Sandler) sundává sluchátka. V jednom z dalších záběrů má však sluchátka opět nasazená. (KucC)

Reklama

Reklama