Reklama

Reklama

Maminčin mazánek

Trailer

Jeffrey Manus žije ve svých 29 letech stále se svou matkou a toto soužití mu naprosto vyhovuje. Jednoho dne však jeho pohodlnou existenci nabourá nový maminčin nápadník, který si začíná přisvojovat více, než by se Jeffreymu líbilo. Jejich spor se vyostřuje a u Jeffreyho se začínají nečekaně objevovat známky dospělosti... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

uiu 

všechny recenze uživatele

Na filmu mi toho nepřišlo moc směšného, možná proto, že mám něco podobného doma v podobě starší sestry a vážně to není nic k smíchu, ani když to vidíte na televizní obrazovce, to je vám spíš do pláče, když to vidíte jako divák a ne jako zúčastněný. Skoro 30-ti letý syn nebezpečně vázaný na matku, nechodí nikam ven, nemá přátele ani holku. Jedna se ho snaží sbalit, ale on jí řekne, že už holku má, aby mohl být v klidu doma s maminkou. Žárlí na matčina nového přítele a chová se jako rozmazlené dítě. U celého filmu jsem se zasmála asi jen jednou, ale po několika hodinách si už nevzpomenu, co to bylo za scénu, takže takový je ten film :) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No, cekal jsem dalsi Hederovo komedii o tom, jak hraje nejvetsiho retarda pod sluncem a je to naprosta kokotina a ona tohle pritom byla docela solidne natocena a v ramci moznosti normalni komedie o chlapkovi bydlicim u matky. Jasne, je to predvidatelny od zacatku do konce, ale Heder nehraje tak vylizany pako jako obvykle a misty se dokonce snazi i trochu hrat, pribeh docela prijemne odsejpa a videt ve vedlejsich rolich zhulenou Faris, starickyho Wallacha, Helberga z Big Bang Theory nebo Chalke ze Scrubs je fajn. Takze sice nikterak zvlast vtipna, ale ani nijak zvlast trapna komedie. A i kdyz to neni na vic nez 3*, tak pro me docela prijemny prekvapeni. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Obtloustlý Jeff Daniels neměl chybu a Jon Heder zahrál svůj standardně trapný, přesto vtipný výkon. Mohla to být dost dobrá komedie, které bych neváhal dát 4 hvězdičky, protože stařík Eli Walllach i Anna Faris jako antiglobalizační písničkářka rozhodně potěšili. Bohužel tomu chyběl větší nášup humoru. Měla to být daleko více crazy komedie, než rodinný film s ulepeným koncem. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Další komedie, ve které se "dítě" snaží zabránit sňatku rodiče s cizím člověkem. Roztomile-pitomý obličej Jona Hedera je pro nenáročné oddechovky tohoto typu jako stvořený, konkrétně v tomto filmu ho však válcuje i Daniels (a to má proti Jonovi poměrně obyčejnou roli). Účel filmu byl ale splněn a já si nestěžuju.;-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jon Heder v roli maminčina mazánka zahrál co musel a já se u toho vcelku smál. Nejhorší je, že to takhle občas dost funguje, o to horší je realita pro toho člověka, o kterém je vlastně tento příběh. I když tady je to dost nereálný. Život je stejnak hrozně velká svině, i když to tady vidět není, ale jako komedie to ušlo. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Anna Faris (Nora) vlastní Hondu Civic z roku 1980. Jon Heder (Jeffrey) jazdí na konci filmu v požičanom veteránovi Buick Roadmaster Convertible [76-C] z roku 1948. (Raccoon.city)
  • Kníhkupectvo, kde pracuje Jon Heder (Jeffrey) je v Long Beach v Kalifornii a kaviareň, kde pracuje  Anna Faris (Nora) je v Apple Valley v Kalifornii. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama