Reklama

Reklama

Hrdina americké komedie Jackie Moon se vrací do rodného města, kde chce trénovat svůj basketbalový tým. Jenže Flint Michigan Tropics jsou nejhorší v lize a pokud chtějí přežít, musí zvítězit.
V roce 1976 se Americká basketbalová asociace ABA ocitá na pokraji kolapsu. A právě tehdy se vrací do rodného města Jackie Moon, který se prosadil díky úspěšnému hitu Love Me Sexy. Nyní chce naplnit svůj dávný sen a koučovat basketbalový tým. Jenže ten, na který získal licenci - Flint Michigan Tropics - je nejhorší tým v lize a hrozí mu vypadnutí, zvláště když ABA ohlásí plánované spojení s konkurenční NBA. Pokud chtějí přežít, Jackie a Tropics musí dokázat zdánlivě nemožné - zvítězit. V hlavních rolích americké komedie režiséra Kenta Altermana hrají Will Ferrell, Woody Harrelson, Will Arnett, André Benjamin ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (152)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedná sa o ďalší z ferrellových snímkov , a priznajme si to nech sú ferrellové filmy akokoľvek stupídne, rozhodne ma dokážu pobaviť a mám ich rád. Tak isto aj semi- pro . nejedná sa o najlepší alebo najvtipnejší film z jeho filmografie ale osobne sa mi páčilo balansovanie medzi drámou a komédiu. Samozrejme že tu prevládali prvky komédie ale myslím si ze harrelsonova postava bola celkom tragická. Ferrel predvádza ďalšieho svojho hlúpeho ale svojského hrdinu Jackieho Moona, ktorý je hráč, coach, manažer klubu tropicals a zároveň nahral jeden obrovský hit love me sexy. On je najvýraznejšou postavou. Celkovo sa dej nevivíja a celkovo sa mi páčilo na konci radovanie sa nie z úspechu ale skôr z dobrého pocitu a s toho že sa to dá keď sa chce. Z vedľajších postavičiek rozhodne prevažuje harrleson, jackie earle haley, ktorý vymenil svoju postavu pedofila z malých detí na houmlesa bez trička a samozrejme will arnett ako večne opitý komentátor. Celkovo mám s tohoto filmu dobrý pocit a dopozeral som ho. umeleckú stránku hodnotiť nebudem je to film z willom ferrellom aj keď je pravda že taký návrat alebo horšie to už nebude majú nejakú umeleckú hodnotu. Tak či tak. Krásny priemer. P.S. ten medveď na konci. BOOOOHA: ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Farrell nám uvařil polévku tuctového příběhu o sportovní výhře loserů a opepřil to špetkou svého klasického humoru a situacemi, co nedávají smysl. Bohužel, je to furt takové bez chuti. Párkrát za film se člověk zasměje z plných plic, ne, že by nechutnalo, ale furt to není tak hutný humor, na který jsem zvyklý. Je to taková ta oddechovka na sobotní večer, kabát a mozek nechte v šatně. "Je to jako Titanic, ale plný medvědů." ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Láska k basketbalu v malém americkém městečku ztělesněná hráčem/trenérem/majitelem Willem Ferrellem, jemuž zdatně sekundují André3000 a Woody Harrelson, aneb povedená taškařice v kouzelném retro hávu sedmdesátých let, během kterých se na basketbalových palubovkách ABA běžně odehrávaly kromě pohledných akcí i rvačky a další "radovánky". Možná ze mne mluví právě ona láska k basketbalu, ale já se při sledování party Flint Tropics dobře bavil! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Umíral jsem u toho, v dobrém slova smyslu, ale ve špatném slova smyslu vůči filmu. Semi-pro je komedie hozená do retro stylu a tím jediným se snaží chytnout, protože pod povrchem je to vlastně sportovní komedie o ničem, prakticky o ničem, je to vlastně o tom, co vidím v každý komedii, jenom se to snaží být dost kůl a upozornit na to diváky a hlavně oblíbence Willa Ferrela. Ale důvodů je víc proč dávám jednu hvězdu. Nesmál jsem se, nesnášim Willa Ferrela, sport ku zdraví, sport k trvalé invaliditě, a když už to nemá hustopekelnou myšlenku jako Vybíjená, tak nezájem a hlavně je to všecko tak nudné, že se u toho těžko vydrží. Já to teda dal na dvakrát a to se mi do toho už moc nechtělo, jen jsem doufal, že když v tom hrajou herci z Frat Packu, tak se to nějak zachrání. Nezachránilo. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Holy cocksucker! Will Ferrell sa vrátil ... a je stále tým istým Willom Ferrellom. Je vulgárny, nadržaný, sprostý, primitívny, hlúpy, machistický, narscistický a arogantný ... proste je stále takým, ako ho milujeme. Celý film dopĺňa množstvom bombových gagov s nádherne dementným dejom (MEGABOWL!) a jeho hlášky v sekunde kultovejú! Kvôli tomuto Boh stvoril komédiu! BLBÝ A BLBŠÍ 21. STOROČIA!!! "It's like Titanic ... with bears!" ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Od začiatku natáčania boli tvorcovia filmu bezvýsledne žiadaní organizáciou PETA, aby zo scenára vypustili časti s medveďom Rockym. Cvičiteľ Stephan Miller bol medveďom napadnutý a zabitý dňa 22.4.2008, iba niekoľko týždňov po natáčaní. (whack)
  • Will Ferrell se nechal slyšet, že toto bude jeho poslední komedie se sportovní tématikou. (Caszidy)
  • Amy Sedaris měla ve filmu roli, avšak její scény byly nakonec vystřiženy. (Caszidy)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama