Reklama

Reklama

Vražedné vzpomínky

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Počas pôsobenia v Brazílii je Dr. Taylor Briggs, odborník na amnéziu a iné ochorenia pamäťového centra, prizvaný ku konzultácii stavu pacienta nájdeného pri horných tokoch Amazonky. Behom vyšetrenia je Taylor náhodne vystavený tajomnej substancii, ktorá má schopnosť odblokovať spomienky uložené hlboko v podvedomí. Spomienky, ktoré nie sú jeho, ale patria beštiálnemu vrahovi. Vrahovi, ktorý sa behom tridsiatich rokov dopustil niekoľkých vrážd. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

kkarx 

všechny recenze uživatele

V podstatě TV film, ale docela napínavej. Rozhodně jsem se nenudil. Nejsilnější momenty byly flashbacky a pak samotnej závěr, kterej mě zčásti překvapil svoji nekorektností. Vrah je totální úchyl a dělá si ze svých obětí-dětí masky, který pak sám nosí! Tohle si přímo říká o nějakej lepší remake. Určitě z toho šlo totiž vydolovat o dost víc. Billy Zane v hlavní roli je úplně v pohodě a asi to je jeden z jeho lepších filmů. Takže s přihmouřenýma očima, za nápad a zábavu u mě za 4. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Bennett Davlin mi hovori leda tak hovno, a film je to podpriemerny. Samotny Billy Zane mal okrem kultoveho Titanicu aj dobry horor, tusim z roku 1989 a volalo sa to Uplne Bezvetri. No ale jeho kariera po Titanicu sla do kopru a dnes je samotny Zane uz v zabudnuti. Tymto filmom sa to krasne potvrdilo. 10 % ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Filmové efekty byly určitě podávány dobrou formou a pomáhaly tak rozvíjet divákovu představivost o tom, kdo že to může být ten tajemný vrah. Bylo tam i pár zajímavých událostí, které mě potěšily. Například jsem ve filmu viděl jak herci popíjí plzeňské pivo, což jako gurmánovi bylo po vůli. Nicméně musím i kritizovat některé nelogické prvky. Například jiné auto bylo ve snu a na fotce, které viděl Briggs, i když se nám snažili tvůrci vnutit opak. V některých scénách bylo jasně vidět, jak vedlejší postavy vnímají kameru a nesoustředí se na svůj výkon nebo i chybné pasáže, kdy mají v jednom záběru na sobě jiné oblečení než ve druhém. Co se týče hudby, byla dobrá a k filmu se hodila, ale byla posbírána z několika jiných, takže originalita šla stranou. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Docela slušný horor se sice otřepanou historkou únosce holčiček, tentokrát ale ozvláštěný možností přenosu vzpomínek z jiných lidí na další (napříč věky a roky). "Co vlastně tvoří naše vzpomínky?" říká jedna postava. Mimochodem, uživatel TO se na film špatně díval - Dennis Hopper a Ann-Margaret NEHRAJÍ Billyho (tedy Brggsovy, jak se postava jmenuje) rodiče :-) Otec je totiž neznámý a matka leží s Alzheimerem. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Billy Zane má vidiny, v nichž jsou vražděny malé holky vrahem v masce. Celý film tudíž zjišťuje, kdo oním vrahem je. Dennis Hopper a Ann-Margret hrají Billyho rodiče. (Po výtce honajze upřesňuji, že se nejedná o jeho biologické rodiče, nýbrž o jeho nejbližší, kteří se o něj starali, takzvané druhé rodiče, jako o druhých rodičích se o nich mluví i ve filmu samotném).Podle mého jde o naprosto tuctový thriller absolutně nezajímavého zpracovaní, kde chybí pořádný útok na nervy diváků. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Taylor Briggs (Billy Zane) nosí hodinky značky Rolex Submainer. (dyfur)
  • Když jde Taylor na večeři k přítelkyni tak jí povídá, že ještě kdyby měla pivo a uměla hrát poker, byla by dokonalá ženská. A ona vytáhne dvě lahve Pilsner Urquell - což je velmi nezvyklé, vidět něco našeho ve filmu točeném pouze za oceánem. (cariada)

Reklama

Reklama