Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Duoscop 

všechny recenze uživatele

Když jsem si prošel galerii, tak jsem hned věděl, že se na tohle podívám. A dobře jsem udělal, protože jsem dostal od filmu víc, než jsem čekal. Noční metro, parta náboženských fanatiků a nic netušící cestující totiž zaručují kvalitní hororovou podívanou. Na závěr už snad jen „Bratři, sestry…slyšte hlas naděje je Pán Bůh.“ ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Úvod je vďaka rôznym perspektívam trošku chaotický, ale postupne všetko zapadá a skvelá jazda sa môže začať. Ponuré tmavé chodby metra úžasne podporili dusnú atmosféru v ktorej môže byť vrah prakticky ktokoľvek. Celkovo myšlienka "prepnutej" sekty je priam ukážkovo horrorová. V istom momente sa síce stráca originalita, keďže zabíjanie "krížom" začne liezť na nervy, ale do skvelých koľají film vrátil súboj kladný hrdinovia vs. sekta - najme úder kladivom je lahôdkový. Záver je možno pre niektorého sklamaním, niekto by ho možno označil ako výsledok scénaristickej nemohúcnosti, avšak u mňa má plný počet a skvele zapadá do celkového diania. Karenin úsmev na konci je taký upokojujúci - kto videl, dúfam že chápe :) 85 % ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Aj keď vo filme trošku zhovadia veriacich, že su to vymetení fanatici, čo sa mi tak trošku páči, film je dosť blbučky. Pozrel som si to celé, aby som zistil jednu poctatnú vec a to takú, že scenárista niečo užíva, čo mu neprospieva pri tvorbe. Inač ten scenárista ma potencial dosť dobrý, ale mrhá ním. ()

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*BEZ SVETLA NA KONCI TUNELA* Po prvých desiatich minútach som začínal veriť, že by ma tento horor mohol príjemne prekvapiť. Množstvo nepríjemných ľakačiek, dusivá atmosféra metra, pár pomätených postavičiek a v neposlednom rade na pohľad celkom príjemná hlavná hrdinka so šmrncovným účesom sebavedomej slečny. Lenže zrazu - ako lusknutím prsta - film stratil spád a dej sa začal motať okolo mnohých nepodstatných postáv a takmer nadobúdal charakter seriálovej epizódnosti. Preživší utekali a utekali a utekali... asi pred nejakou originálnou zápletkou, ktorá by tento film niečim ozvláštnila. A finálne príšerky určite nie sú dostatočnou satisfakciou za hodinu nudného blúdenia hlavných postáv v útrobách metra. Verdikt v 1 vete: O fanatickej sekte a ich príprave na Armagedon. 29.03.11 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Trochu sem byl zaskočenej "jednoduchostí" prostředí, ve kterým se film odehrává ... evidentně nízkej rozpočet, kterej byl ale asi naopak věnovanej víc do speciálních efektů, FX gore scén a umělé krve, protože mordy a úmrtí jsou zde naprosto špičkový. Nápad je taky docela ok, dost mrazivej a nepříjemnej při představě "tohle se stát mě". Od čtverky**** to u mne dělí hlavně zcela nesympatický kladný postavy, kdy mi bylo líto, co se jim stane a která přežije nebo nepřežije ... bral sem je jen jako "tovar" do mlýnku na maso a ukázku dalšího efektního úmrtí .... Docela fajn oddechovka, ale nic výjimečnýho. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama