Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Distributorskej popisek společně s plakátem lákaj na napínavou podivanou, která nebude pro akční / vypjatý scény chodit nijak daleko. Ve skutečnosti však jde hlavně o ukecanej intrikářskej thriller bez nějakýho zajímavějšího momentu. A zmatečnej způsob vyprávění nebo absence aspoň trochu charismatickýho záporáka situaci vůbec nepomáhaj. Škoda, že se solidní řemeslná kvalita nemohla spolehnout na kvalitnější dramaturgický zpracování, určitej potenciál aspoň na sympatickou žánrovku určitě byl. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Largo Winch je v dobrom zmysle jednohubka, ktorá od diváka nechce, aby si ju ukladal v mysli ako niečo výnimočné v rámci akčného žánru. Na druhý deň (v lepšom prípade) už ani nebudete vedieť, čo ste to večer videli, ale je to stále lepšie, ako sa zobudiť s pocitom, že ste videli niečo nepríjemné. Francúzi už majú doby najväčšej slávy drsných kriminálok a gangsteriek dávno za sebou, takže netreba byť zbytočne plný očkávaní a budete radi, že aspoň nie ste sklamaní z toho, čo ste videli. ()

Reklama

mortak 

všechny recenze uživatele

Largo Winch je solidní akční komiks, na kterém se mi líbí jedna jeho specialita. Každý příběh je rozdělen na dvě části, a první svazek vždy končí v bezvýchodné situaci. Na těch 48 stranách je vždy dostatek akce, krásných žen, ovšem filmu se toto nějak nedostává. Převádí první dva svazky série, jenže to dělá mechanicky, bez přidané hodnoty. Zbytečná adaptace. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příjemná akční blbina z francouzské produkce. Sice se občas snaží tvářit jako promyšlený thriller se sofistikovanou zápletkou, ale díky tomu občas propadá do nelogických zmatků. Ale to nevadilo. Většinou to mělo švih, sympatické herectvo včetně prkenného hlavního hrdiny a celkem atraktivní exteriéry. Možná to mohlo být trošku kratší, ale čert to vem. Koukalo se na to hezky. 60% ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Šílený příběh, ve kterém zřejmě nikdo není tím, kým se zdá, nenechá diváka polevit v ostražitosti. Jedinou výjimkou je hlavní hrdina. Jenže tady to nějak vedlo k dojmu, že je to nejméně zajímavá postava ve filmu, což dokládalo i obsazení této role nějakým Tomerem Sisleyem. Na druhou stranu většina akčních scén vypadala jako poctivá práce kaskadérů místo obvyklého tance pixelů, a to je dneska také plus. Ale druhý díl už vidět nehodlám. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Film je založený hlavne na prvých dvoch dieloch rovnomennej komiksovej série. (m.a.t.o.)
  • Film má aj seriálového predchodcu z roku 2001, ktorý sa volá Largo. (Slunkoo)
  • Podľa komiksu Nerio zomrel tak, že bol zhodený zo strechy Winchovskej budovy. Vo filme sa utopil. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama