Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Francie Arthur et la vengeance de Maltazard (více)
Trailer 2

Po úspěšném filmu Arthur a Minimojové přichází Luc Besson s pokračováním příběhu o malém hrdinovi… Arthur je natěšený, protože dnes večer se naposledy může vrátit do říše Minimojů a setkat se tak s princeznou Selénií. Minimojové na jeho počest chystají obrovskou hostinu a princezna se chystá obléknout do šatů z růžových okvětních plátků. Arthur ale nečekaně najde zrnko rýže, kde je napsáno SOS. Není pochyb o tom, že princezna Selénia je v nebezpečí! Arthur se dvakrát nerozmýšlí a vydává se ji zachránit. Až na místě ale zjistí, že Minimojové ho o pomoc nevolali. Kdo na mladého hrdinu nastražil tuto léčku? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

CrazymanM 

všechny recenze uživatele

Ach jo,oproti prvnímu filmu obrovský propad!Netvrdím,že Artur a Minimojové byl nějaký extra film,ale měl své kouzlo a originalitu.Tohle rádoby pokračování je velmi stupidní,jakoby narychlo udělané někde o přestávce jiného natáčení,jsem neskutečně zklamán a mám co dělat,abych nedal odpad!!!Bessone,styď se!!! ()

kinghome odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno špatně. Tohle je jedna velká chyba, která se nikdy neměla dostat na světlo. Že mě jednička celkem bavila, tak tohle byla obří sračka, bez jediného smyslu. Tak příšerné herecké výkony vídám jen u porna. A když už se konečně dostaneme do světa minimojů, tak tam je hromada rádoby drsnejch a zhulenejch postav, které působí trapně a blbě. K tomu se přidal příšernej soundtrack a debilní příběh a máme tu snad nejhorší animák co jsem za posledních 5 let viděl. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se jedná o nejslabší díl "minimojské trilogie", který funguje spíše jako most mezi jedničkou a trojkou než jako samostatný film, a tvoří zejména živnou půdu pro závěr trilogie, tudíž je důležité se hned podívat na třetí díl, aby byl docílen nějaký efekt. Některé nápady z mikrosvěta byly pěkné, nicméně často to sklouzávalo do tuctových a někdy i lehce trapných končin. Zkrátka snímek, který vznikl pouze a jen pro to, aby navodil atmosféru pro finální část. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vcelku vysoký ohlas Bessonového prvního animáku dal podnět ke vzniku volného pokračování, které se drží stejného schématu a atmosféře. Je to ale na škodu, protože se tu neobjevuje nic nového. Maltazard zase vyhrožuje, Mimojové jsou v ohrožení a tak se Arthur opět vydá jim na pomoc. A dobrodružství může začít. Kvalita snímku je stejná. Animace je zdařilá a kombinace animovaných sekvencí s těma hranýma funguje dobře. Luc Besson se tentokrát rozhodl pro otevřený konec, což je jediná změna, která předznamenává další pokračování. A snad slibuje něco nového. Maltazar vstoupil do světa lidí, takže to předpovídá nové možnosti. Inu, necháme se překvapit. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pro druhý díl se podařilo splašit alespoň ty hlavní herce, bez kterých by to nešlo. Vrátil se Freddie Higmore, jeho babička Mia Farrow, no a pokud se týká těch kreslených, tak ti se vrátili všichni, jen s jinými hlasy. Selenia získala hlas Seleny Gomez, která má blíže ke své postavě i jménem, navíc je stejný ročník jako Freddie Higmore. Maltazard dostal hlas Lou Reeda, což také není k zahození, hlasově se ve filmu projevuje i polovina Black Eyed Peas - Will i Am a Fergie. Proč mluvím tolik o zajímavých hlasech? Protože tenhle film doslova nesnáším. Čekal jsem, jak ten docela zajímavý příběh bude pokračovat, ale místo jakéhokoli pokračování jsem dostal jenom natahovanou kaši, kde se vůbec nic nestane. Celé to stojí na tom, že Maltazard se chce dostat do světa lidí, což se mu nakonec povede, u toho se končí a divák musí čekat na poslední díl. Je to škoda, kdyby se z toho udělala jen duologie, možná by to dopadlo lépe a nemusela z toho být taková prázdná slátanina. Kvůli těm hercům mě to vážně mrzí, i kvůli tomu světu, který vypadal hodně cool, ale "Arthur a Maltazardova pomsta" je naprosto o ničem. A co vlastně má být ta pomsta? Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/06/past-na-zraloka-21-jump-street.html ()

Galerie (85)

Reklama

Reklama