Reklama

Reklama

Akta X: Chci uvěřit

  • USA The X-Files: I Want to Believe (více)
Trailer 3

Fox Mulder a Dana Scullyová už delší dobu nejsou v žádném spojení s FBI. Mulder se skrývá kdesi v ústraní a Scullyová se zaměřuje na lékařskou praxi a snaží se pomáhat potřebným. Do hry je však vrací agentka Dakota Whitneyová, která obdivuje práci Foxe Muldera a věří, že právě on jim může pomoci s vyřešením případu zmizelých žen, mezi nimiž figuruje i mladá agentka FBI. Jak se záhy ukáže, v případu má přeci jen svou roli tajemný element. Tím je bývalý farář, který má vidiny týkající se zmizelých žen. Tento zvláštní muž se zdá být jediným klíčem k vyřešení případu. Vzhledem k jeho pedofilní minulosti mu ale věří jen málokdo... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (646)

imf 

všechny recenze uživatele

Mizerná epizoda z jedné z pokročilejších sezón (kdo neviděl pár posledních dílů, bude se celkem divit, kam to Mulder a Scully dotáhli :)... záhadu abyste hledali lupou a pod nánosem dialogové vaty a Mulderových vousů se řeší víra, pohoda rodinného krbu a pár ztracených holek. Po třiceti minutách jsem chtěl přepnout (ale ovladače nám sebrali), po čtyřiceti jsem už jen čekal na konec. Průměrně natočené, podprůměrně napsané, nadprůměrně bolestné... tohle si slavná televizní dvojka fakt nezasloužila. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Po vynikajícím traileru na Akta X: Chi uvěřit, jsem vlítnul na film navnazenej jak svině, ale co se nestalo !! Jen jsem tiše a nevěřícně žasnul. Kdo snad čeká, že Mulder a Scullyová začnou řešit dvě největší záhady světa, mimozemskou civilizaci a nebo, jak je možné, že Václav Klaus je nejpopulárnější politik ČR, ten bude velmi zklamán. A , ano, byl jsem zklámán i já. Vztah Muldera a Scullyové mě v tomhle filmu připomínal vztah manželů po 20letech, a to je na to, že spolu tyhle dva neviděl nikdo nikdy šukat trošku silný kafe. No budiž, oba bejvalí pornoherci si svoje před kamerou asi už odšoustali, ale co mě skutečně nasralo, že mysterióznost seriálu, kterou jsem tak miloval se asi opalovala někde u moře, protože ve filmu totálně nebyla. Jestli si snad někdo myslí že pedofilní kněz co brečí krev a je medium mě uzemní, tak je vedle víc než ta pověstná jedle. Ostatně nejlépe to řekl Fandík když šel z kina : ty vole jaký medium, jaký hlavy, proč tam sněžilo, proč zase rusáci co mluví česky, kde byl kuřák, já chtěl strach, napětí, záhady, tajemno a ne nějakýho pobožnýho sráče a agenty ve výslužbě. A za co dávám ty dvě hvězdičky ? Vlastně ani sám pořádně nevím, ale možná by to zjistili Mulder se Scullyovou, ovšem to by museli řešit AKTA X a ne sami sebe. P.S. Dana je pořád kus baby, ale vlasy na krátko jí sednou přece jen víc :) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

The belief is in there. Neochvějná, slepá, ztracená, nutící sahat po stéblech nad hladinou. Nad ní to drží otevřenější chemie mezi ústřední dvojicí, thriller-hororová zápletka, která prošla kolem stáda tichých ovčích mláďat, nepřekročila stín průměrné seriálové epizody. Konec s násilně naroubovaným Skinnerem už mě trochu ztrácel a já začal přemýšlet nad blbostmi. Třeba proč to vydatné sněžení nezanechává v účesu Scullyové sebemenší stopy.. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Výborná kriminálka s mysteriózní příchutí, snad by obstála i bez Muldera a Scullyové, ovšem s nimi je samozřejmě ještě lepší. Co mi chybělo na prvním filmu Akt X, tady je. Příběh už nevypadá televizně, ale je stoprocentně filmový, a o překvapení není nouze. Kromě Gillian Anderson a Davida Duchovnyho mě velmi potěšil Billy Connolly. ()

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Nic jsem neočekávala, nic mě tedy nezklamalo. Snad příliš mnoho Boha a víry, ale co, byla tam Scullyová, byl tam Mulder, muckali se a bylo to fajn :-) Akorát Fila je idiot, fakt jsi mě nasral, Kamile, s tím titulkem u své recenze. Vím, proč je nečtu, ale název fakt přehlédnout nejde. Jo a díky za boží UNKLE v závěrečných titulcích! ()

Galerie (54)

Zajímavosti (20)

  • Mulderův pozdrav Scullyové "Jak to jde, doktůrku?" je odkazem na animáky s Buggs Bunnym. (Sfinkter)
  • Len pár vyvolených dostalo do rúk plný scenár. Ľudia zo štábu žartovali, že robia film, ku ktorému scenár najskôr ani neexistuje. (youtoo18)
  • Závěrečnými titulky snímek nekončí, po jejich skončení následuje ještě jedna krátká scéna s hlavními hrdiny. (Lucasion)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Další záhada pro Muldera a Scullyovou

Další záhada pro Muldera a Scullyovou

04.11.2007

Příští rok to bude přesně deset let, co se na plátnech kin objevila celovečerní Akta X. Od té doby se pravidelně objevují zprávy o chystaném pokračování. Když už jsme si říkali, že k tomu asi nikdy… (více)

Reklama

Reklama